Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 4:08 pm | |
| -Deocamdata e liniste dar poate isi va activa muzica. Si ma astept la muzica simfonica. Spun eu. Insa nu terminasem bine de spus asta ca incep sa aud muzica de vioara. -Auzi si tu Arya? Acum a inceput o muzica de vioara. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 4:33 pm | |
| -Da se aude ceva. E chiar frumoasa melodia. Cateodata cand ma uitam la el, puteam sa vad si un coridor. Spune-mi te rog, observi ceva? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 5:04 pm | |
| Ma uit de jur imprejur ca sa vad si eu acel coridor de care imi spunea. -Ah,da, il vad. Dar pare foarte lung. Ma intreb daca as indrazni sa pasesc pe el unde as ajunge. Cred ca ei bine, conduce in interiorul firului care e injurul gatului tau. Sau poate intr-o alta dimensiune? Sau poate fiindca safirul e legat de tine intr-un fel as ajunge undeva in interiorul sufletului tau? Sunt foarte multe posibilitati. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 5:28 pm | |
| Icep sa rad cand aud ca Sanar ar putea sa imi citeasca sufletul, desi nu cred ca era asta. -Poate descoperi o dumbrava facuta numai din safire. Am auzit ca pietrele magice contin astfel de locuri. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 5:54 pm | |
| -Hai sa vad totusi unde anume duce acest coridor. Spun eu, inaintand incet pe coridorul din interiorul safirului. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 6:31 pm | |
| -Nu ai de ce te temi. Nu o sa te inghita safirul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 7:05 pm | |
| -Bine. Spun eu inaintand mai repede. Totusi tu ma poti vedea si auzi? Esti singura care ma poate vedea si auzi acum, asa-i? | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 8:16 pm | |
| -Da te aud perfect. Si te si vad. E ca si cum ar fi o alta lume, o poarta sau ceva de genul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 8:36 pm | |
| -Si ca veni vorba, toate safirele magice arconduice spre aceeasi dimmensiune magica, spre aceeasi lume? Sau fiecare safir e o alta lume? | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 9:07 pm | |
| -Presupun ca se interescteaza intr-un anumit punct. Dar poate ca un safir prezinta un palat, altul o galaxie. Desi nu cunosc alte pietre cum e al meu. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 10:09 pm | |
| -Inteleg. Eu mai cunosc unastfel de safir e la printesei din Misterya. Sofia o cheama. Amuleta ii ofera puterea de a vorbi cu animalele. Si daca sunt 2, trebuie sa fie cel putin numarul magic adica 3. undeva mai trebuie sa exist o a 3-a amuleta. Spun eu in timp ce inainta, pe coridor. Dupa ce inaintez o vreme o intreb: -Ma mai poti auzi? Ma auzi la fel de clar sau ma auzi mai slab? | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 11:09 pm | |
| -Te pot auzi destul de bine. Ma gandeam ca nu cumva safirul meu, e a treia amuleta, de care vorbeai. Dupa cum ti-am spus, reactioneaza si singur. Daca cineva incearca sa ma atace, sa fiu in pericol de moarte, isi activeaza scutul. E dur ca un diamant. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 15, 2014 11:28 pm | |
| Cert e ca eu am vazut doar 2. Ca o fi prima sa a 3-a a ta nu conteaza. important e sa o gasim si pe cealalata. Dar cred ca mai pate astepta un pic atata timp cat am altceva de facut. Spun eu adancindu-ma si mai mult pe acel coridor. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sun Nov 16, 2014 1:29 pm | |
| -Vezi sa nu te ratacesti. Acum parca te aud mai incet. Cine stie, poate dai de un drum inchis. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sun Nov 16, 2014 4:00 pm | |
| -De ratacit n-am cum sa ma ratacesc am mers ddept pana acum si daca dau de undrum inchis ma intorc drept in spate pe unde am venit. Cel putin pana acum nuam vazut drum spre dreapta sau spre stanga. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Tue Nov 18, 2014 12:54 pm | |
| -Ar trebui sa se deschida un drum nou si sa dai in dumbrava. Acolo gasesti si un izvor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Tue Nov 18, 2014 10:03 pm | |
| Mai merg putin inainte apoi vad drumul care se deschide. O iau pe acel drum si ajung in poiana. Dar o data ajunsa acolo observ ceva ce nu sti daca ar fi trebuit sa se intample. in spatele meu, rumul de intoarcere disparuse. Raman pe o mare campie de safir, une totul era colorat in albastru inchis si mov. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Thu Nov 20, 2014 8:42 pm | |
| In timp ce Sanara explora interiorul safirului meu, eu ma indreptasem spre un grup de pitici care gasisera rubine. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Thu Nov 20, 2014 9:11 pm | |
| -Arya, s-a intamplat ceva. Am ajuns pe o campie si apoi brusc drumul din spatele meu, cel pe care am ajuns la campie, a disparut. E ca si cum a fost inlocuit totul cu o alta campie in continuarea campiei pe care ma aflu. Mi-e teama ca am ramas blocata. Am incercat sa o iau cu aceeasi pasi pe unde am venit dar nimic. Tot pe o campie sunt. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 22, 2014 2:56 pm | |
| Continuam sa privesc piticii care munceau in mine, cand realizez ca nu o mai aud pe Sanara. -Sanara, ma auzi? Incep sa ma concentrez asupra safirului, dar nu auzeam decat niste chitaieli. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sat Nov 22, 2014 11:26 pm | |
| Nici eu nu o auzeam pe Arya. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Sun Nov 23, 2014 9:33 pm | |
| -Sanara daca ma auzi trebuie neaparat sa ajungi la izvor. Concentreaza-te ca trebuie sa il vezi si inchid ochii, spunand o incatatie care speram sa o ajute. Dupa ce am rostit incatatia inca de doua ori, safirul incepu sa straluceasca si am inceput sa ii repet cuvintele de inainte. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Sun Nov 23, 2014 10:29 pm | |
| O auzisem pe Arya asa ca ma indrept spre acel izvor. | |
| Subject: Re: Stancile Galbene Mon Nov 24, 2014 10:48 pm | |
| Safirul incepe sa straluceasca si ii spun Sanarei: -Acum bea din izvor, iti va da energie si vei vedea altfel interiorul safirului. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Stancile Galbene Mon Nov 24, 2014 10:57 pm | |
| Beau din apa izvorului si astept sa vad cum mi se va modifica vederea. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Stancile Galbene | |
| |
| | | | Stancile Galbene | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |