| Insula Pastelui (Special for Easter) | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Insula Pastelui (Special for Easter) Sat Apr 14, 2012 9:14 am | |
| Aici se afla o stanca sub forma de statuie a unui iepure gigant. De fapt aceasta este intrarea secreta in vizuina iepurelui de Paste. Intrarea este prin gura statuii. In aceasta vizuina locuieste Iepurasul de Pasti impreuna cu sotia si cei 7 iepurasi nazdravani. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Sat Apr 14, 2012 11:21 am | |
| Ma aflam pe Insula Pastelui pentru ca dupa cum zice matusa e important sa fiu aici,dar din ce motiv nu stiu pentru ca a vrut sa fie secret. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Fri Apr 20, 2012 8:58 am | |
| Venisem si eu pe Insula Pastelui. Ajung langa statuia respectiva. | |
|
| |
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Fri Apr 20, 2012 1:23 pm | |
| Ma plimbam pe insula in speranta ca nu ma voi plictisi de moarte pe aici | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Sun Apr 22, 2012 2:59 am | |
| O vad pe Cristina si ii spun: -Buna, Cristina. Ti se pare plictisitoare insula? Eu spun ca nu-i plictisitoare. Aici e ca o mini-vacanta de Pasti. Uite avantajele: Sunt magazine care vand: oua colorate, oua de ciocolata, oua de ciocolate colorate cu martipan, iepurasi de ciocolata, puisori de ciocolata, miei, oite si berbeci de ciocolata. Pachete de biscuiti tip saracele care au figurimne: oi, iepuri, gaini si oua. Din piata poti cumpar o gaina magica care face oua de ciocolata. | |
|
| |
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Sun Apr 22, 2012 10:41 am | |
| -Cand esti singura pe o insula ca asta totul este plictisitor | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Tue Apr 24, 2012 8:39 am | |
| -Nu suntem chiar singure. Ai sa vezi. Sunt o multime de iepuri si nu iepuri obisnuiti ci iepuri inteligenti si vorbitori. | |
|
| |
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Sat Jun 23, 2012 10:54 pm | |
| -Serios?Intotdeauna mi-am dorit sa vorbesc cu un iepure vorbitor,spun eu entuziasmata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Wed Jun 27, 2012 8:09 am | |
| -Da. Spun eu. Apoi ii fac semn sa vina dupa mine. Inaintam incetisor si langa o stanca vedem niste tufe. inaintam tiptil, si ne uitam curioase, printre frunzele tufei. Ii fac semn discret si lui Cristina sa se uite. Dincolo de tufa, in mijlocul tufelor, unde tufele inalte de 2 metri, formau o mica curte protejata de gard viu, erau cativa iepuri. Unii vopseau oua, altii stateau in jurul unei gaini cu penele ciocolatii. O gaina magica, ce facea oua de ciocolata. Gaina aceea manca pietre pretioase mici cat boabele de grau. | |
|
| |
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Wed Jun 27, 2012 11:57 am | |
| Ma uitam surprinsa la tot ce se intampla. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Wed Jun 27, 2012 10:08 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Wed Jun 27, 2012 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) Thu Jun 28, 2012 9:22 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Insula Pastelui (Special for Easter) | |
| |
|
| |
| Insula Pastelui (Special for Easter) | |
|