Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:06 pm | |
| Intra si el in palat cu pasi mari. - Mda, si Rose o face din cand in cand. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:09 pm | |
| -Atunci avem si acest lucru in comun,spun urcand scarile | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:11 pm | |
| - Ihi, aproba el scurt urcand lenes scarile. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:11 pm | |
| -Esti cam lent in a urca scarile Urcasem deja scarile si ajunsesem in coridor | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:14 pm | |
| - Fiindca nu-mi plac, spune si dupa ce urca ultima treapta se intinde ca un motan. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:15 pm | |
| -Se vede asta,spun zambind si ducadu-ma catre camera mea | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:19 pm | |
| Paseste usor energic si se opreste langa usa ei, proptindu-se de perete. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:20 pm | |
| -Aaaa deci cand vrei nu mai ti-e lene,spun eu zambind | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:22 pm | |
| - Cam asa ceva, surade el dulce. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:25 pm | |
| -Si se pare ca efectul alcoolului a disparut.Sa vezi tu maine dureri de cap | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:27 pm | |
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:27 pm | |
| -Eu sunt incapatanata si daca vreau sa fac ceva fac acel lucru | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:29 pm | |
| - Am observat si singur asta. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:31 pm | |
| Telefonul incepe,iar sa sune si vad ca este Kail -De data asta am degand sa-l pacalesc pe Kail | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:32 pm | |
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:34 pm | |
| -Pai am degand sa-l fac pe Kail sa creada ca sunt in camera cu un baiat si fac prostii cum zice el | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:35 pm | |
| Kol rase, privind-o amuzat. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:37 pm | |
| -Trebuie sa ma razbun pe el ca a lasat sa intre un prost in camera mea | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:40 pm | |
| - Ce prost? ridica el o spranceana. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:43 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:49 pm | |
| - Mhm, oricum si eu m-as razbuna in locul tau. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 8:53 pm | |
| Deschid usa si intru in camera raspunzand la telefon -Ce mai vrei si de data asta?intreb eu prefacandu-ma furioasa -Calm surioara vroiam sa vad ce faci -Adica ma intrerupi din cea mai placuta seara din viata mea pentru a ma intreba ce fac?intreb eu in timp ce ma asez pe pat -Dar de ce e atat de placuta? -Tocmai imi petreceam si eu noaptea cu un baiat foarte sexy si tu ma suni aici ca sa ne intrerupi Mai aveam putin si incepeam sa rad,dar ma abtineam | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 9:04 pm | |
| Kol asculta de la usa, incercand sa nu rada. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 9:07 pm | |
| -Cristina cand va prind o sa va omor,mai ales pe acel tip -Da bine acum trebuie sa plec,ma cheama iubi sa terminam joaca paaaa,spun eu inainte sa inchid si incep sa rad | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sat Jun 23, 2012 9:09 pm | |
| - Ce urat din partea ta, l-ai facut sa faca spume la gura, spune Kol amuzat dupa ce deschise usa. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |