Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:06 pm | |
| - Asa sunt majoritatea femeilor, clatina el usurel din cap. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:08 pm | |
| Fara sa mai zic ceva matusa intra pe usa si se uita in jur -Cristina ce frumoasa te-ai facut decand nu te-am mai vazut, spune matusa in timp ce vine la mine si ma ia in brate | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:09 pm | |
| Kol le priveste pe cele doua tacut, umezindu-si buzele. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:14 pm | |
| -Si tanarul acesta incantator cine este iubitul tau? ma intreaba matusa uitandu-se la Kol -Exact el este, spun eu zambind. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:16 pm | |
| - Kol Smith, incantat, se prezinta acesta si ii saruta galant incheieturile degetelor doamnei. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:19 pm | |
| -Cristina dintre toti baietii cu care ai fost dupa parerea mea Kol este cel mai potrivit pentru tine | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:21 pm | |
| Kol zambeste finut, dandu-se cativa pasi in spate si privindu-le cand pe una cand pe alta. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:24 pm | |
| -In fine as vrea sa mai stau,dar din pacate am venit cu treburi pe aici si am venit doar sa vad daca esti bine.Acum trebuie sa ma duc si pe la Kail -Matusa Kail a inceput iar sa ma santajeze si din cate stiu tu ai zis sa nu mai facem asta,spun eu cu o fata inocenta -Aaaa lasa ca-i arat eu santajat. Acum am plecat v-am lasat pa, spune matusa dupa care dispare. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:26 pm | |
| - La revedere, isi flutura el mana, apoi se intoarce spre Cristina. Vezi? A fost o nimica toata. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:27 pm | |
| -Si acum Kail are probleme din cauza mea, spun zambind. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:30 pm | |
| - Probabil acum sunteti chit. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:31 pm | |
| -Da si stii e ceva ciudat ca matusimea chiar te place si a fost deacord cu presupusa relatie. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:34 pm | |
| - Si e ceva rau ca ma place? intreba ganditor. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:37 pm | |
| -Nu doar ca matusa la fiecare baiat cu care am fost ii gasea cate un defect chiar daca nu-l avea si gasea orice motive sa nu fie de acord cu relatia mea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:39 pm | |
| - Ahm, asta e ciudat avand in vedere c-am 1000 de defecte, isi mijeste el ochii. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:40 pm | |
| -Da,cine stie ce-o fi cu matusa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:41 pm | |
| Zambeste vag, apoi isi aprinde o tigare uitandu-se in jurul sau plictisit. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:42 pm | |
| Ma duc pana la geam si il deschid luand din bucatarie sticla goala. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:43 pm | |
| - Ce vrei sa faci cu sticla aia? o intreaba suspicios. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:44 pm | |
| -Sa scap de ea,spun aruncand-o pe geam,dar sticla in zborul ei a aterizat in capul cuiva -Ooops se pare ca a aterizat in capul cuiva sticla. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:47 pm | |
| Kol rase, lasandu-si capul pe spate. - Norocul lui, murmura lasand fumul sa-i paraseasca buzele. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:49 pm | |
| -Sa nu fie o ea,spun uitandu-ma pe fereastra | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:51 pm | |
| - Daca e o ea, e mai rau, va veni sa-ti ceara socoteala. Daca e un el ii va fi prea lene sa vada cine a facut-o. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:52 pm | |
| -Nu fi atat de sigur. E un tip si chiar foarte dragut | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 4:58 pm | |
| - Ar trebui sa fiu "gelos"? surade amuzat. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |