Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:24 pm | |
| - Adica te-a obligat? isi ingusteaza privirea. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:26 pm | |
| -A trebuit sa fiu cu el ca sa ma ajute sa scap dintr-un camp magic din care nu puteam iesi decat daca ma ajuta cineva din exterior. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:27 pm | |
| - Ahm, am inteles, murmura si dadu perna la o parte, privind-o cu ochii sclipitori. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:28 pm | |
| -Ce e? Intreb luand perna si punandumi-o la loc pe fata. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:30 pm | |
| - Vreau sa te privesc, trage el de perna. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:30 pm | |
| -Si eu vreau sa stau cu perna pe fata. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:33 pm | |
| O trage peste el si da la o parte perna. - De ce te feresti de mine? ridica el o spranceana. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:33 pm | |
| -Nu ma feresc, dar dupa vizita acelui idiot nu mai am chef de nimic. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:35 pm | |
| - Asta nu inseamna ca trebuie sa stai cu perna pe fata, o gadila el cu degetele sale reci pe antebrat. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:35 pm | |
| -Termina nu ma mai gadila. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:37 pm | |
| - Atunci iti fac altceva... |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:38 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:40 pm | |
| - Asta... sopti si o prinse de talie, lipindu-si buzele de ale ei. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:44 pm | |
| Fiind surprinsa la inceput nu reactionez in nici un fel,dar dupa cateva minute il imping pe Kol si ii dau o palma iesind din camera. Mergeam pe coridor cand simt cum ceva ca un ac imi intra in mana dreapta.Cand ma uit vad ca era o sageata asa ca o scot si o arunc pe jos continuandu-mi drumul.
Last edited by alexcrazygirl on Mon Jun 25, 2012 7:50 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:45 pm | |
| - Cristina, stai! striga dupa ea si fugi, vazand o sageata insangerata pe jos. Marii ochii si alerga dupa ea. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:46 pm | |
| -Ce vrei? Tip eu inca mergand, dar cand ajung aproape de scari simt cum mi se face rau. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:48 pm | |
| - Imi pare rau, eu, incepu el insa observa ca nu-i e bine si veni langa ea, sustinandu-i greutatea. Esti bine? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:48 pm | |
| -Lasa-ma in pace si nu, nu sunt bine, spun eu indepartandu-ma putin de el. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:50 pm | |
| - Si daca nu ti-e bine de ce continui sa mergi, vrei neaparat sa lesini? ofteaza facand cativa pasi in urma ei. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:51 pm | |
| -Oricum se va intampla si asta, spun inchizand ochii din cauza unei dureri venite din partea stanga. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:52 pm | |
| - Lasa-ma sa te ajut sa te intorci in camera, vine langa ea avand o privire rugatoare. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:52 pm | |
| -Bine,dar oricum ar fi otrava se raspandeste repede in corp. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:53 pm | |
| - Otrava din sageata? presupune el si o ia in brate, aparand cu ea in camera ei. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:54 pm | |
| -Da cineva mi-a aruncat-o in bratul drept | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:55 pm | |
| - Si cum poti scapa de otrava din corp? o intreaba si o aseaza pe pat. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |