Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:55 pm | |
| -Pai singurul mod e de a o scoate din corp ori de a o combate cu ceva mai puternic, spun incepand sa-mi fie din ce in ce mai rau. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:57 pm | |
| - Pot sa incerc sa ti-o scot din corp muscandu-te. Daca vrei... murmura nesigur. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:58 pm | |
| -Pentru mine nu conteaza pentru ca oricum.....nu voi mai fi treaza,spun eu inainte sa lesin din cauza otravii. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:00 pm | |
| - Ah, la naiba, mormai printre dinti si isi infige coltii in gatul lui, extragand otrava. Apoi asteapta ca ea sa se trezeasca, muscandu-si buzele. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:02 pm | |
| Ma trezesc inca fiind slabita de la aceea otrava. -Cineva vrea clar sa ma omoare. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:02 pm | |
| - Da, dar cine? se incrunta el usor. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:04 pm | |
| -Nu stiu,dar e cineva care se pricepe la otravuri. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:06 pm | |
| - Bine ca otrava nu are efect asupra mea. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:09 pm | |
| Ma ridic din pat si calc cu greu pe podea.Fac cativa pasi cand simt ca poadeaua se lasa cu mine. -Aaaaaa,incep eu sa tip cand simt ca,cad intr-un fel de groapa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:10 pm | |
| - O, Doamne, cum de s-a facut gaura in podea? mareste el ochii si sare in ea, ca sa se duca dupa Cristina. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:11 pm | |
| -Gaura stupida si vraja stupida,tip eu din cauza ca stiam ca cineva a facut o vraja. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 3:14 pm | |
| Kol ajunge langa ea si o prinde de mana privind-o nedumerit. - Cum naiba a aparut gaura in podea? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:01 pm | |
| -Cuvantul vraja iti spune ceva? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:08 pm | |
| - Mhm, isi stramba buzele nemultumit. Si gaura asta nu are un capat sau ceva? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:08 pm | |
| -Nu stiu,dar vreau sa ies de aici | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:12 pm | |
| O prinde usor de mana si ajung amandoi la el in camera. - N-am mers la tine, nu fiindca m-am gandit la prostii dar acolo probabil inca e acolo gaura, explica el imediat. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:14 pm | |
| -Da am inteles si nici nu ai apucat sa faci ceva daca te-ai fi gandit la prostii. Acum stii unde este Rose? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:14 pm | |
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:15 pm | |
| -Pentru ca vreau sa vorbesc cu ea de ce altceva? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:16 pm | |
| - Ok, am inteles. Sa te duc la ea? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:17 pm | |
| -Pai cam da ca doar nu o sa stiu sa ma duc singura pana acolo | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:20 pm | |
| - Bine, o ia din nou de mana si apare cu ea in living, unde Rose se uita la televizor. Cand ii vede il stinge, se ridica si zambeste bland. - Mhm, buna, saluta ea. - Buna. Va las sa vorbiti ca intre fete, murmura el si disparu apoi pe usa. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:21 pm | |
| -Ce enervant,spun ca pentru mine | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:24 pm | |
| - Kol ? Da, asa e el, face un gest ca si cum ar alunga o musca. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:25 pm | |
| -Chiar foarte enervant.Nu inteleg cum isi permite el sa ma sarute,spun asezandu-ma nervoasa pe canapea. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |