Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Yesterday at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:26 pm | |
| - Te-a sarutat? clipeste repetitiv si se aseaza langa ea. Si ti-a displacut? |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:27 pm | |
| -Dar de ce te intereseaza asta si in plus nu sunt sigura daca sa iti spun. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:28 pm | |
| - Stai linistita orice ai raspunde n-o sa-i spun lui frate'miu, poti avea incredere in mine. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:30 pm | |
| -Nu e vorba de asta ci de faptul ca poate auzi oricine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:33 pm | |
| - Oricine cum ar fi? intreba nesigura, arcuindu-si sprancenele. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:33 pm | |
| -Nu conteaza oricum. As avea chef sa ma duc pe plaja ca prostu de fratitu m-a trezit cand visam si eu ca stau pe plaja si ma bronzez. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:36 pm | |
| - Pai... banuiesc ca e mai placut sa mergi la plaja in realitate decat in vis, spune usor ganditoare. Dar ce voiai sa vorbesti cu mine cand ai venit? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:38 pm | |
| -Nici nu mai stiu. Chiar am uitat. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:40 pm | |
| - Eh, imi spui cand iti amintesti. Deci, mergem la plaja? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:40 pm | |
| -Normal ca mergem,spun iesind pe usa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:41 pm | |
| Rose vine langa ea, strambandu-se usor. - Nu prea am costum de baie, rosteste nesigura. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:43 pm | |
| -O haide acum nu gasi motive sa nu vii cu mine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:44 pm | |
| - Nu gasesc motive sa nu vin, vin, numai ca intai ar trebui sa mergem sa-mi cumpar unul, ridica usor din umeri. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:45 pm | |
| -Bine atunci hai sa mergem ca asa poate imi cumpar si eu unul. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:47 pm | |
| - Perfect, spune si inchide usa cu cheia. Mmm, mergem pe jos sau ne teleportam pana la un magazin? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:48 pm | |
| -Ne teleportam, ce suntem de moda veche? Spun eu teleportandu-ne direct la un magazin | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:50 pm | |
| Rose zambeste scurt si se uite prin magazin. - Fi-ti amabil, ne puteti arata niste costume de baie? il intreaba politicoasa pe vanzator si acesta le aduce diverse costume sa isi aleaga. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:52 pm | |
| -Ce costum de baie misto,spun eu vazand un afis in magazin poza de pe poster: | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:55 pm | |
| - Mhm, destul de... sexy. Cu siguranta pe placul lui Kol, se amuza ea pe seama lui frati'su. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:56 pm | |
| -Da i-ar placea la nebunie si pana la urma ce vrei sa-ti iei? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:59 pm | |
| - Am sa iau costumul asta, spune si isi scumpara un costum de baie negru intreg, pe care vanzatorul i-l impacheteaza. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 4:59 pm | |
| -Acum putem sa plecam la plaja? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 5:02 pm | |
| Rose aproba cu o miscare scurta a capului si se teleporta impreuna cu Cristina pe o plaja. - Asaa... zice si isi fixeaza ochii rosii pe plasa unde era costumul, acesta aparand apoi pe ea. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 5:05 pm | |
| -Iti sta bine asa,spun in timp ce fac o vraja ca sa apara pe mine unul din multele costume de baie pe care le aveam acasa la mama | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 5:11 pm | |
| - Multumesc si tie, zambeste frumos Rose si se aseaza pe un sezlong. Pe masuta de langa vede o limonada si se serveste din ea, apoi o priveste pe Cristina. Vreau sa te intreb ceva, dar te rog dinainte sa nu te superi. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |