Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Yesterday at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:17 pm | |
| -Nu am incalcat-o acum mult timp cand a inceput sa nu-mi mai pese numai de mine ci si de altii si de atunci nici nu m-am mai gandit la ea | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:18 pm | |
| - Ahm inteleg, murmura privind in zare, usor ganditor. Siiiiiii... cand consideri ca va fi momentul potrivit ca sa-mi spui stii tu ce? |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:20 pm | |
| -Mai e pana atunci deci mai ai de astepta. Eu ma duc la Rose pentru ca am de discutat ceva cu ea asa ca intre fete,spun disparand de acolo | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:25 pm | |
| - Pfff, iar m-a lasat cu buza umflata, mormaie nemultumit continuand sa se plimbe ca sa le lase pe fete sa vorbeasca. Rose statea pe sezlong savurand limonada. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:25 pm | |
| Apar chiar undeva langa Rose si ma pun pe sezlongul meu. -Deci ai pus ochii pe vreun tip de pe aici? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:27 pm | |
| - Din pacate tipul care era chiar dragut si ne servea a disparut, ofteaza ea scurt. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:28 pm | |
| -Nasol,dar poate mai apare unul dragut pe aici | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:30 pm | |
| - Sper, zambeste scurt si lasa paharul cu limonada pe masuta de langa sezlong. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:31 pm | |
| -Ai vazut cumva unde au disparut fitosii aia? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:34 pm | |
| - Nu prea am fost atenta la ei, ridica usor din umeri. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:34 pm | |
| -Oricum macar am scapat de ei,spun luandu-mi ochelarii de soare si punandu-i la ochi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:36 pm | |
| - Cum ai reusit sa scapi de Kol? surade ea luand inca o gura de limonada. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:37 pm | |
| -I-am zis ca am de discutat ceva cu tine asa ca intre fete si m-am teleportat direct aici. Iar incepuse sa imi puna intrebarea aia si trebuie sa scap intr-un fel de el. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:38 pm | |
| -Ce intrebare? isi arcuieste Rose sprancenele. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:40 pm | |
| -De cine sunt indragostita. Am fost eu proasta si intr-o zi fara sa imi dau seama i-am zis ca sunt indragostita de cineva si acum ma tot sacaie sa-i zic de cine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:43 pm | |
| - Si de ce nu inventezi un nume, ceva, ca sa te lase in pace? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:44 pm | |
| -Nu m-am gandit la asta pana acum, dar nu stiu ce nume sa-i spun. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:49 pm | |
| - Unul asa aiurea, inventat, ridica ea din umeri. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:50 pm | |
| -Si chiar crezi ca e atat de prost incat sa ma creada? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:54 pm | |
| - Are momentele lui, isi strange ea buzele intr-o linie dreapta. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:55 pm | |
| -Da si momente in care nu e prost. Deja mi-a zis ca banuieste ca pe el il iubesc. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:56 pm | |
| - Hmm si de ce nu-i spui ca asa e? ridica usor din umeri. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 4:59 pm | |
| -Pentru ca nu sunt sigura de sentimentele mele. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 5:03 pm | |
| - Ahm, am inteles. Atunci timpul va rezolva problema asta, cred... nu sunt un bun sfatuitor in problemele de dragoste, sa zicem ca n-am avut prea multi iubiti. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 5:04 pm | |
| -Nici eu nu prea am avut. Niciodata nu mi-a placut sa fiu cu un baiat fara sa il iubesc chiar daca ar fi vorba de doar o noapte sau de o relatie. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |