Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 5:59 pm | |
| Imi arunc ochii spre perne si vad ca acolo se afla o scrisoare. Iau scrisoarea in mana si vad ca este de la Thor asa ca fara sa o deschid o rup si o fac bucati bucatele. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:01 pm | |
| - Ma plictisesc, spune dintr-odata Kol, ofticat. - Ghinion, zice sec Rose si se duce sa spele cescuta. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:02 pm | |
| Pun bucatile ramase din scrisoare in cosul de gunoi fara sa-mi pese ce imi scrisese el acolo. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:04 pm | |
| - Haide sa facem cevaa, spune vesel, venind in spatele ei si punandu-si degetele intre coastele lui Rose. - Termina, il loveste ea peste maini. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:06 pm | |
| Ma duc la geam si incep sa ma uit spre cer, privind in gol | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:07 pm | |
| - Bine, te las singura, doamna Morocanoasa, se stramba nemultumit si apare in camera Cristinei. Hei, ce faci? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:21 pm | |
| -Ma plictisesc aici singura in camera, tu? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:25 pm | |
| - Si eu ma plictiseam fiindca Rose e irascibila si nu vrea sa ma bage in seama. Si... ai vorbit cu ea ce voiai sa vorbesti? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:33 pm | |
| -Da si cred ca Rose e cam irascibila pentru ca tipul ala dragut de pe plaja care e chelner a disparut de pe acolo. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:37 pm | |
| - A pus si ea ochii pe un tip si el a plecat, ce tragic, mimeaza o dezamagire profunda. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:39 pm | |
| -Hey nu e frumos sa faci asta cand vine vorba de sora ta | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:42 pm | |
| - De ce nu, si ea face glume pe seama mea tot timpul, ridica nevinovat din umeri. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:43 pm | |
| -Da,dar nu si in cazul asta | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:46 pm | |
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:49 pm | |
| Telefonul incepe sa sune si cand ma uit la ecran vad ca cel care ma suna este Thor.Raspund nervoasa ca tot nu ma lasa in pace. -Lasa-ma o data in pace Thor,tip eu la el dupa care arunc telefonul intr-un perete Dupa ce telefonul se face bucati eu ma trantesc pe pat nervoasa | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:51 pm | |
| - Oh, asta nu a fost deloc dragut, privi Kol ramasitele din telefon. Cine era? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 6:52 pm | |
| -Idiotul,tampitul,dobitocul de Thor | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:06 pm | |
| - Ahm, am intels, murmura el. Nu esti totusi curioasa sa afli ce voia? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:08 pm | |
| -Nu,nu ma intereseaza ce face ori ce vrea.Vreau doar sa ma lase in pace. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:11 pm | |
| - Bine, inteleg. Asta imi aduce aminte de situatia mea cu Rhea, isi da el ochii peste cap. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:12 pm | |
| -Da,dar tie iti e frica de Rhea,iar mie nu imi e frica de Thor | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:15 pm | |
| - Pentru ca probabil Thor nu e diabolic ca Rhea. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:16 pm | |
| -Nu e si in plus cred ca in 2 zile ma lasa in pace.Apropo ai mai vazut-o pe Rhea? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:17 pm | |
| - Din fericire nu, Slava Domnului! |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:18 pm | |
| -Asta ar putea insemna ca te-a lasat in pace | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |