Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:21 pm | |
| - Ma indoiesc. Si-o fi gasit vreunu cu care sa se consoleze cateva zile si apoi incepe iar sa ma terorizeze pe mine. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:21 pm | |
| -Cred ca te va teroriza toata viata | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:22 pm | |
| - Si asta inseamna o eternitate, ofta el incetisor. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:23 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:25 pm | |
| - E un demon al mortii, ceva de genul asta. Din cand in cand conduce sufletele "ratacite" in Iad. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:27 pm | |
| -Se pare ca ai nimerit o femeie foarte periculoasa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:28 pm | |
| - Daa, just my luck, ofteaza indelung. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:30 pm | |
| -Asta e blestemul frumusetii cum zicea mama. Cand esti frumoasa toti ciudatii devin obsedati dupa tine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:32 pm | |
| - Da, din pacate asa e, isi musca el buza inferioara. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:34 pm | |
| -Nu sti si tu cat e ceasul ca eu mi-am terminat telefonul si ceas nu am pe aici. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:35 pm | |
| Isi scoate telefonul din buzunarele blugilor uitandu-se la ceas. - E 20:00. De ce, ai ceva de facut? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:36 pm | |
| -Nu in seara asta n-am nimic de facut. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:39 pm | |
| - Ok, se propteste de perete si ofteaza visator. Ce n-as da sa am o viata linistita, lipsita de grja, fara persoane care sa ma dispretuiasca, cu o iubita care sa ma iubeasca si sa nu ma insele, dar... asta se intampla doar in basme, realitate-i alta. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:41 pm | |
| -Asta visam si eu inainte,dar cand te lovesti de cruda realitate nu prea mai visezi astfel de lucruri minunate | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:43 pm | |
| - Da, renunti la visat si te multumesti cu cruda realitate. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:44 pm | |
| -Asta e realitate si nu poti face nimic.Acum nici macar nu mai gasesti persoane care sa-ti fie prieteni adevarati. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:48 pm | |
| - Da, toti te tradeaza intr-un fel sau altul. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:50 pm | |
| -Am fost tradata de atatea ori incat nici nu prea mai am cum sa am incredere. Acum mai am incredere doar in cateva persoane. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:55 pm | |
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:57 pm | |
| -Da tu si Rose sunteti singurele persoane in afara de rude in care chiar am incredere. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 7:58 pm | |
| - Ma bucur s-aud asta, ii zambeste frumos. Dar o prietena cea mai buna nu ai? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:02 pm | |
| -Pai cred ca ar fi Sanara pentru ca alta fata in care sa am incredere asa ca in ea nu este. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:03 pm | |
| - Ahm si ea e tot vrajitoare? intreaba curios din fire. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:05 pm | |
| -Nu, ea e zana, iar mama si mama ei au fost bune prietene. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:06 pm | |
| - Am inteles, surade el dulce. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |