Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:42 pm | |
| -Inca nu iti pot spune exact cine e. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:43 pm | |
| - De ce nu? ridica el o spranceana. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:44 pm | |
| -Ti-am mai zis inca nu e momentul sa afli, dar de ce esti asa de curios sa afli? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:45 pm | |
| Clipeste repetitiv, uitandu-se in alta parte. - Uhm, curiozitate pura, fara vreun motiv anume. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:47 pm | |
| -Vei afla candva oricum daca vrei sa stii ceva despre el iti pot spune. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:50 pm | |
| - Dar de ce nu vrei sa-mi spui cine e? se apropie el de ea, astfelt incat aproape li se atinsera fruntile. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:51 pm | |
| -Pur si simplu nu vreau sa afle nimeni. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:53 pm | |
| - Dar promit sa nu mai spun la nimeni, o priveste cu niste ochi de catelus. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:53 pm | |
| -Ti-am zis ca nu spun la nimeni, absolut nimeni. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:56 pm | |
| - Ma faci sa cred ca... incepu el, dar se opri, privind-o profund in ochi. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:58 pm | |
| -Ca ce? intreb eu curioasa | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:58 pm | |
| - Tu ce crezi? intreba apropiindu-se mai mult. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:59 pm | |
| -Nu stiu de ce nu-mi spui tu? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:01 pm | |
| Isi apropie buzele de urechea ei, soptindu-i: - Ma faci sa cred ca esti indragostita de mine. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:03 pm | |
| -Asta crezi tu,dar nu asta e adevarul si in plus daca era sa fiu indragostita de tine se vedea clar. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:06 pm | |
| - A, da? surade si ii mangaie obrazul cu buricele degetelor. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:11 pm | |
| -Da si termina cu presupunerile astea,dar nu apuc sa zic bine toate astea cand cineva bate in usa Cand deschid usa vad ca cel care batuse era Thor care cum vede ramane cu gura cascata -Inchide gura ca intra musca | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:12 pm | |
| Kol nu zice nimic, doar urmareste cu privirea fiecare miscare pe care o face Cristina. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:15 pm | |
| -Wow cat de frumoasa si sexy te-ai facut -Nu, eram deja asa,dar nu aratam asta cel putin nu tie -O haide tot mai esti suparata pe mine? -Nu chiar vreau sa iti dau un cadou,dar mai intai inchide ochii Thor ca prostu ce e inchide ochii,iar eu ma duc in camera si trec pe langa Kol luand un pahar cu apa de pe masuta. Iau paharul si ma duc la Thor aruncadu-il il fata.
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:17 pm | |
| Kol o urmareste curios, iar cand vede ce face bufneste in ras. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:20 pm | |
| -Asta pentru ce a fost?intreaba Thor cam nervos. -Pentru ca ai atata nesimtire inca sa vii la usa camerei mele.Acum pleaca pana nu folosesc iar potiunea pe tie si de data asta nu te mai salvez. Ii trantesc usa in nas fara sa astept ca el sa plece si eu ma arunc in pat punandu-mi o perna pe fata. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:21 pm | |
| - Ce ti-a facut? intreaba curios, venind langa ea. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:22 pm | |
| -Este fostul meu iubit,spun nedand insa perna de pe fata. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:22 pm | |
| - Se pare ca ai multi fosti iubiti. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 2:23 pm | |
| -Nu chiar, cu asta nu am fost pentru ca am vrut eu. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |