Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:42 pm | |
| Kol incepe sa viseze. Se afla intr-un castel enorm, mergand pe niste holuri intortocheata. O recunoaste pe Rose stand pe tron, cu o coroana pe cap si se incrunta. - Fratioare, de ce nu esti plecat? Doar a inceput razboiul si tu trebuia sa conduci trupele. - Rose, ce naiba?? Aberezi... asta s-a intamplat cu mii de ani in urma, se stramba el neintelegand. - Ce tot vorbesti??? |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:47 pm | |
| Stateam si ma bronzam cand cineva se pun direct in soarele meu -Dispari din soarele meu ori te omor Tipul nu pleaca asa ca imi scot ochelarii sa vad cine este. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:50 pm | |
| - Rose, e o gluma sau ceva? Sa stii ca nu e amuzant. - Cred ca tu glumesti, clipeste ea derutata si se ridica de pe tron, netezindu-si rochia care atingea pamantul. Kol isi duce mana la cap, caci incepe sa-l doara ingrozitor. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:51 pm | |
| Cand ma uit vad ca este doar un prost pe care il cunosc bine -Ce vrei? -Kail mi-a zis sa-ti spun ca se va razbuna el cand te vei simti bine -Ok acum pleaca din soarele meu,tip eu la tip | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:58 pm | |
| Deschide ochii larg, luand guri mari de aer. Nu mai era niciun castel, era in camera Cristinei stand cu ea in pat, avand-o in bratele sale. Razele palide ale soarelui patrund usor prin sticla geamului, facandu-l sa se strambe. Ofta incetisor si isi lipi nasul de gatul tinei, inspirand mirosul ei dulceag. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:00 pm | |
| Imi pun ochelarii de soare la loc si beau putin din bautura.Pun paharul pe masuta si inchid ochii -Ce fraieri sunt unii | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:01 pm | |
| Ramane asa cateva clipe, cu un zambet contagios pe buze, apoi o misca usor pe tanara. - Mhm, Cristina, scoala-te, e dimineata. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:03 pm | |
| Simt cum sunt miscata si ma trezesc putin deschizand ochii somnoroasa -Ce e?Tocmai visam ca stateam si ca ma bronzam si eram pe cale sa bat un fraier | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:06 pm | |
| - Lasa ca o sa continui visul la noapte, acum scoala-te ca e dimineata. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:08 pm | |
| -Bine bine ma scol,spun ridicandu-ma somnoroasa din pat si observand ca nu ma mai doare corpul | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:10 pm | |
| - Esti mai bine, te mai doare ceva? o intreaba si se ridica si el din pat. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:11 pm | |
| -Nu, ma simt ca si inainte | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:13 pm | |
| - Mhm, ingana slab, muscandu-si buzele. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:15 pm | |
| Deodata imi aduc aminte de visul pe care l-am avut si incep sa scotocesc prin camera dupa ceva. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:16 pm | |
| - Ce s-a intamplat, ce cauti? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:18 pm | |
| -Caut o carte. Kail a zis ca se va razbuna pe mine dupa ce imi revin, spun inca cautand prin camera. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:19 pm | |
| - Si ce vrei sa faci cu cartea aia? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:20 pm | |
| -Sa gasesc o vraja in ea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:25 pm | |
| - Ahm, bine, te las s-o cauti atunci, ridica usor din umeri si se duse sa deschida geamul. Se aseza pe pervaz, cu picioarele in gol si isi aprinse o tigara. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:27 pm | |
| Cautand pe acolo calc fara sa vreau pe o franghie care se strange pe piciorul meu si ma trage in sus eu ramanand cu capul in jos. -Aaaaa firai tu sa fi Kail. Bine macar ca nu aveam fusta pe mine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:29 pm | |
| - Woow, marii Kol ochii, abtinandu-se sa nu saliveze. Trase aer adanc in piept si o ajuta sa se dea jos de acolo. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:32 pm | |
| -O sa i-o platesc eu, dar mai intai sa gasesc cartea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:35 pm | |
| - Esti sigura ca e in camera asta? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:37 pm | |
| -Da la fel cum sunt de sigura ca daca m-as duce afara si m-as dezbraca s-ar strange foaaaaaaaaaaarte multi tipi, spun inca cautand cartea prin camera. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 1:41 pm | |
| - Mhm, am inteles, o priveste el atent. Schimband subiectul.. acum imi spui de cine esti indragostita? |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |