Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:03 am | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:05 am | |
| - Nu-mi dau seama cine e, adica din cate stiu eu nu avem nicio cunostiinta comuna... inafara de Rose, dar ea e fata. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:06 am | |
| -O sa afli la momentul potrivit,spun eu zambind. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:07 am | |
| - Ah, bine, atunci te las sa te culci, noapte buna! Avu un impuls s-o sarute pe buze, insa n-o facu, doar ii saruta mana si se indrepta spre usa. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:08 am | |
| -Stai nu vrei sa dormi cu mine in seara asta? Ma simt prea singura in camera asta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:10 am | |
| Pune mana pe clanta si cand o aude ii da drumul, intorcandu-se spre ea. - Sigur, raspunde si vine langa ea, in pat. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:11 am | |
| Inchid ochii pasind imediat spre lumea viselor si spre bucuria mea neavand nici un cosmar. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 11:00 am | |
| Ii vegheaza un timp somnul, admirandu-i chipul, dar in cele din urma adoarme si el. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:02 pm | |
| Aveam acelasi cosmar care ma urmarea seara de seara.Eram intr-o camera intunecata,iar in fata mea se afla Maltazar care se uita cu ura la mine. -Deci Cristina te-ai hotarat sa ma ajuti cu planul meu sau iti lasi prietena sa moara -Nu imi pasa ce vrei sa le faci si nu ma alatur tie,mint eu uitandu-ma cu ura la el -Atunci prietena ta Emily va plati,spune in timp ce aprinde un bec si o vad pe Emily legata de un scaun -Nu las-o in pace ea nu are nicio legatura cu asta -Ai refuzat sa ma ajuti si asa cum toti prietenii tai sunt morti asa va fi si ea,spune Maltzar in timp ce scoate un pistol si o impusca -Nuuu,spun eu incepand sa plang -Deci acum te vei alatura mie? -Nu si iti jur ca intr-o zi te voi distruge si te voi face sa platesti pentru tot | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:04 pm | |
| Kol se foi usor in somn, ajungand cu capul pe umarul Cristinei. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:06 pm | |
| -Ha ha ha ce imi poate face o mica vrajitoare ca tine? -Iti jur pe familia mea Maltazar ca intr-o zi voi fi foarte puternica si te voi omori asa cum ai facut si tu cu ei,spun eu incepand sa plang | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:08 pm | |
| Kol bolborosi ceva neinteligibil in somn, caci ca deobicei el vorbea in timp ce dormea si isi pune mana pe talie tinerei, respirand in ritm alert. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:10 pm | |
| Si ca de obicei cosmarul se termina la fel cu Maltazar razand de mine si ca in fiecare seara incepe altul parca sa-mi arate ce lucruri gresite am facut in viata mea | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:12 pm | |
| Continua sa doarma profund, incetand sa mai bolboroseasca. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:14 pm | |
| Uram sa revad si sa retraiesc toate clipele nasoale din viata mea,dar cel mai mult uram sa revad momentul meu de decadere. Eram intr-un bar cu sticla de bautura in mana si evident beata facuta praf.Hainele mele deja nu mai era atat de normale si erau mai mult negre.Eram intr-o stare groaznica. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:17 pm | |
| Kol ajunge, fara sa vrea, in cosmarul Cristinei. Vine langa ea si ii ia sticla, privind-o suspicios. - Nu inteleg, de ce visezi asta? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:17 pm | |
| -E ceva normal doar am trait asta candva | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:19 pm | |
| - De ce ai ajuns sa te imbeti in halul asta? se incrunta el usor. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:24 pm | |
| -Asta era la ordinea zilei la mine.Era perioada cand nu imi pasa de nimic si beam pana nu mai puteam | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:25 pm | |
| - Dar de ce ai ajuns sa nu-ti pese de nimic? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:28 pm | |
| -Pai dupa ce Maltazar mi-a omorat toti prietenii pentru ca nu am vrut sa ma alatur lui si dupa ce m-am antrenat ceva timp l-am intalnit pe Nick si asta e perioada de dupa el | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:31 pm | |
| - Ahm, am inteles... dar de ce visezi amintiri, din cauza ca esti vrajitoare? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:32 pm | |
| -Da si asta e naspa.Eu am plecat din cosmarul asta,spun ridicandu-ma de pe scaun. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:34 pm | |
| O priveste scurt, apoi inchide ochii sperand sa se trezeasca. Nu mai e in cosmar, dar continua sa doarma. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Mon Jun 25, 2012 12:37 pm | |
| De data asta ma duc intr-un vis destul de frumos.Eram undeva pe o plaja destul de populata in costum de baie stand intinsa pe sezlong ca sa ma bronzez. Un tip destul de dragut imi aduce un cocktail. -Mersi esti un dragut,spun luand paharul si band putin din el. Pun paharul pe o masuta si dupa ce imi pun ochelarii de soare la ochii ma pun iarasi sa ma bronzez. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |