Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 1:11 pm | |
| -Lovitura pe care am luat-o la cap cand am cazut mi-a afectat putin mintea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 1:12 pm | |
| - Hai sa mergem pe Terra sa speriem oameni! |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 1:20 pm | |
| -Hai sa mergem ca si asa nu am mai facut asta de mult timp. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 3:39 pm | |
| - Ieei, exclama incantat si isi pune mainile pe umerii ei, aparand apoi amandoi intr-un parculet de pe Terra. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 3:45 pm | |
| -Acum sa gasim victimele perfecte. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 3:49 pm | |
| - Ce zici deeeee, incepe el plimbandu-si privirea prin parculet, fetele alea? intreba si indica o gasca de gasculite. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 3:50 pm | |
| -Ti le las tie pe alea pana ce ma gandesc eu la ceva | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 3:55 pm | |
| - La ce "ceva" ? o priveste suspicios. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 3:56 pm | |
| -La o farsa care sa sperie de moarte pe niste tipi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:00 pm | |
| - Bine, atunci te las, ma duc sa ma joc. Se apropie cu pasi mari de acele fete, care se opresc imediat din barfit si il privesc curioase. - Buna ziua, doamnelor! zambeste el sclipitor, sarutandu-i mana uneia dintre ele. Ii mangaie apoi o vena proeminenta de pe gat si cand simte sangele pulsand nu se poate abtine si o musca, lasand-o rapid fara sange in corp. Celalte se sperie si fug cat le tin picioarele, numai una ramane privindu-l sfidator. - Scumpete, nu ti-ai ales bine victimele azi, zambeste ea diabolic si ii infige o tepusa in abdomen, el cazand la pamant si scancind. Prinde tepusa si incearca sa o scoate, insa tipa isi pune mainile peste ale lui ca sa-l impiedice. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:05 pm | |
| O vad pe tipa aia si ma duc in spatele ei fara ca sa-si dea seama. -Iar tu nu sti cu cine te-ai pus draga,spun eu apucand-o de umeri si ridicand-o in sus Ii rup gatul si ii las cadavrul sa cada pe jos. Fac un semn si corpul ei incepe sa arda ramanand doar cenusa din el. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:09 pm | |
| - Afurisita tipa aia, murmura Kol si isi scoase tepusa, apoi o privi cu atentie ,era din argint.. asa ca rana nu se vindeca asa cum s-ar fi intamplat in mod normal. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:09 pm | |
| -Acum a ramas numai cenusa din ea | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:12 pm | |
| - Da, am vazut, murmura si se ridica de pe jos, privind cu buzele inclestate una in alta cum pe tricoul lui alb se intindea o pata imensa, rosu aprins. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:13 pm | |
| -Sa ghicesc era o tepusa din argint. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:15 pm | |
| - Mda, ce fericire, murmura el isi ridica tricou, uitandu-se la rana care nu arata deloc bine. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:16 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:22 pm | |
| - Bine, sa mergem, aproba si tusi, scuipand sange. La naiba... |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:23 pm | |
| Ne teleportez de acolo direct in livingul din palat. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:24 pm | |
| Kol infasca o batista de pe o masuta si isi sterse barbia, rasufland greoi. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:25 pm | |
| -Dar ce efect are argintul asupra voastra? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:29 pm | |
| - Daca suntem raniti cu arigint nu ni se refac ranile asa cum se intampla in mod normal, ofteaza el. Adica e destul de grav, mi-a facut o rana adanca rau... |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:32 pm | |
| -Atunci nu trebuie sa stai asa cu rana aia,se poate intampla orice. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:35 pm | |
| - Si ce propui sa-i fac? Intreba nesigur, privind rana din care curgeau siroaie de sange. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Wed Jun 27, 2012 4:37 pm | |
| -Nu stiu orice.Nu sunt medic si in nici un caz nu ma pricep la asa ceva. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |