Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 6:30 pm | |
| - Katherine e cam nepasatoarea, ingaima el strambandu-si usor buzele palide. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
Sex : Mesaje : 283 Kwan : 308 Varsta : 29 Localizare : Daca ma cauti,ma gasesti.
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 6:57 pm | |
| - Hmmm, eu nu prea simt gustul, dar de ce nu ? zambeste el sclipitor luand putina ciocolata, muscand usor din ea, murdarindu-se fara sa vrea pe buza superioara. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
Sex : Mesaje : 283 Kwan : 308 Varsta : 29 Localizare : Daca ma cauti,ma gasesti.
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 7:10 pm | |
| - Corect, nu prea mananc asa ceva, ma hranesc deobicei cu sange, zambeste nevinovat ca un copil care tocmai facuse o prostie. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 7:19 pm | |
| - S-a intamplat ceva? o privi cu coada ochiului cand o auzi oftand. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 7:32 pm | |
| - Vrei sa-ti dau sa bei sangele meu? o priveste bland mangaindu-i parul. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 7:37 pm | |
| - De ce nu ? Sangele de vampir pur de varsta mea e foarte dulce, spune pe vocea sa linistita si placuta. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 7:50 pm | |
| - Nu am de ce sa te iert, ii sopteste el ducandu-si bratele puternice in jurul ei. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 7:56 pm | |
| - De ce fac ce ? o priveste inocent cu irisii sai de un albastru limpede si tulburator. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 8:04 pm | |
| - Fiindca imi place compania ta, raspunde ca si cum ar fi evident, ridicand apoi scurt din umeri. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 8:10 pm | |
| Ii simte buzele peste ale lui si o saruta mai intai usor, dupa care isi strecoara limba in gura ei sarutand-o cu pasiune. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 8:20 pm | |
| Ii sustina cu usurinta greutatea, intorcandu-se si lipind-o pe ea de perete si sarutand-o tot mai furtunos. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 8:30 pm | |
| Ii priveste pentru cateva clipe buzele, apoi fix ochii nestiind ce sa zica. Deschise gura si ramase cu ea asa, ca si cum cuvintele i-ar fi ramas in gat. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Just a minute.. Tue Aug 21, 2012 8:37 pm | |
| - Presupun ca o fac pentru ca te plac pe tine, nu pe prezenta ta... sopti acesta intr-un final lipindu-si usor buzele reci de gatul ei, fara sa-si foloseasca coltii. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Just a minute.. | |
| |
|
| |
| Just a minute.. | |
|