Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Thu Nov 15, 2012 10:44 pm | |
| -Hm, bine. Poate ne mai vedem cu alta ocazie. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Thu Nov 15, 2012 10:45 pm | |
| Suzanna isi inchide ochii pentru cateva clipe, lasand vantul sa-i biciuiasca pielea alba ca spuma laptelui. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Fri Nov 16, 2012 12:04 am | |
| Eu o priveam pe Suzanna fara sa mai spun nimic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Sun Nov 18, 2012 12:22 pm | |
| Parea ca frigul se inteteste, dar oricum Suzanna nu simtea nimic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Mon Nov 19, 2012 11:23 am | |
| Frigul se intetise atat de tare incat mie imi era foate frig chiar daca eram imbracata gros. -Suzanna pot sa te rog frumos, sa iti cer o favoare? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Mon Nov 19, 2012 2:43 pm | |
| - Care? isi intoarce ochii cenusii spre ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 9:21 am | |
| -As vrea ca sa ma micsorez si sa ma bagi intr-un buzunar interior din captusala groasa a hainei tale, dupa care sa inchizi buzunarul si apoi sa inchei haina la loc. Poate asa imi va fi mai cald, stand ascunsa acolo.
Last edited by Sanara on Tue Nov 20, 2012 2:55 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 1:23 pm | |
| - Haina mea nu e groasa...e foarte subtire, n-o sa-ti tina deloc de cald, murmura scurt, sec, si pocni din degete Sanara fiind acum imbracata foarte gros. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 2:57 pm | |
| -Mersi pentru hainele groase. Dar tu cum poti sa nu iti fie frig cu o haina asa subtire? A, pentru ca esti si vampir pe langa vrajitoare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 3:09 pm | |
| - Mda, de asta, raspunse scurt. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 3:14 pm | |
| -Te intrebi cum mi-am dat seama ce specie esti. Putina logica nu strica nimanui. Cand mi-ai facut vraja am stiut ca esti o vrajitoare. Dar apoi am gandit un pic la faptul ca ai haina subtire si ca nu suferi de frig si mi-am dat seama ca esti si vampir. Ce specii mai stii tu care nu pot suferi de frig? Eu in afara de vampiri, sincer alta nu stiu.
Last edited by Sanara on Thu Nov 22, 2012 1:17 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 3:17 pm | |
| - Nici unii demoni, murmura scurt. Sau demonii-vampir. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 3:46 pm | |
| -A, aha. Mersi ca mi-ai spus. Dar eu credeam ca ei ar fi extrem de sensibili la frig de aia stau in iadul ala la o caldura asa enorma. Se pare ca m-am inselat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 4:04 pm | |
| - Acum stii cum e defapt. Si ar mai fi si demonii-vrajitori... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 7:15 pm | |
| -Nici nu stiam ca exista demoni-vrajitori. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 7:19 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 9:17 pm | |
| -Da, acum stiu. Spun eu si ii zambesc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Tue Nov 20, 2012 9:18 pm | |
| Nu mai spuse nimic, doar isi trecu mana prin parul negru, ravasindu-l. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Wed Nov 21, 2012 8:45 pm | |
| Imi pun si eu mana in parul ei, ravasindu-l. In acelasi timp ii zambesc.
Last edited by Sanara on Wed Nov 21, 2012 9:23 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Wed Nov 21, 2012 9:22 pm | |
| ooc: era Suzanna , nush vn ai crezut tu ca e..ai putea sa fii mai atent la topicuri? devine enervant. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Wed Nov 21, 2012 9:24 pm | |
| OOC: -Da, promit, voi fi mai atent. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Wed Nov 21, 2012 9:26 pm | |
| Suzanna se incrunta, dar nu comenta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Wed Nov 21, 2012 9:45 pm | |
| -Si unde mergi, Suzanna?
OOC: Te-am suparat cu ceva? De ce nu imi mai raspunzi la mesajele private? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Wed Nov 21, 2012 9:47 pm | |
| - Nu mergeam intr-un loc anume, ridica vrajitoarea din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you Thu Nov 22, 2012 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: You can't trust a cold blooded woman she'll love you | |
| |
|
| |
| You can't trust a cold blooded woman she'll love you | |
|