Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 2:40 pm | |
| Ea zambi delicat si-si lasa capul pe umarul lui. "Atunci... fa dragoste cu mine, Orome." il ruga ea, abia soptit.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 3:44 pm | |
| -Bine, scumpa mea Ryn. Spun eu si o conduc spre pat apoi o dezbrac usor, indemnand-o si pe ea sa faca la fel pentru mine.
Last edited by Sanara on Sun Apr 26, 2015 5:49 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 4:07 pm | |
| Ooc; Am precizat intr-un post anterior ca patul era in aceeasi camera cu acea canapea. Si am pus si poza din care reiese asta.
Bic: Ryn incepu sa-l dezbrace de haine pe Orome. Mainile-i tremurau de emotie. Avea impresia ca nu o sa reuseasca sa-l dezbrace si ca mai rau se incurca.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 6:20 pm | |
| -Esti cam emotiva, draga mea iubitica. Ii spun eu, si apoi o imbratisez si o mangai. Apoi ii dau un sarut de incurajare. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 6:24 pm | |
| Ea raspunse la sarut cam stangaci. "Sunt emotii, da." spuse ea. "Dar e prima data pentru mine si... nu prea stiu... ce sa fac." se rusina ea teribil de tare.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 6:45 pm | |
| -Si pentru mine e prima data dar totul e sa ne lasam dusi de val, sa plutim pe valul instinctelor. Ii spun eu mangaind-o usor in pe corp, atingandu-i mai ales zonele sensibile. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 7:14 pm | |
| "Bine." spuse ea, mangaindu-l usor pe spate. Se desprinse din imbratisarea lui Orome si se duse spre pat, urcandu-se in el si lungindu-se in el cu fata in sus.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 7:44 pm | |
| Ma intind si eu in pat langa ea, apoi incep sa o mangai, sa o ating, sa o alint, sa o dezmierd, sa o sarut. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 9:42 pm | |
| Ea il lasa pe Orome sa faca ce dorea. Îi placea cum decurgeau lucrurile. Facandu-si putin curaj, Ryn isi incolaci mainile de dupa gatul lui Orome si-i sopti: "Saruta-ma peste tot, Orome."
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 10:50 pm | |
| - Spoiler:
Incep sa o sarut peste tot. Intai pe frunte, apoi pe nas, apoi pe buze un sarut pasional, apoi cateva saruturi marunte pe gat, cobor mai jos pe sanim sarutandu-i si iubindu-i fiecare san si valea dintre ei, apoi zona buricului, si apoi saruturi din ce in ce mai jos spre feminitatea ei, si ii mai dau un sarut pasional si feminitatii ei. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 10:59 pm | |
| - Spoiler:
Ei îi plăcea teribil. Nu ştia că putea fii atât de plăcut. Aproape că reacţiona ca o profesionistă şi nu ca o începătoare. Îşi trecu o mână prin părul de pe cap al lui Orome, când el o sărută în locul acela interzis şi-i făcu discret semn să se întoarcă spre gura ei, căci vroia să fie sărutată pe buze şi vroia şi să-i şoptească ceva anume lui Orome.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 11:12 pm | |
| Prin sarutari marunde si dese pe trupul ei ma intorc spre sani apoi din nou sarut ficare san si valea dintre sani si gatul ei il inconjor cu sarutari, apoi ajung la buzele ei, unde ii dau inca un sarut pasional. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 11:26 am | |
| - Spoiler:
Ryn răspunse cu bucurie la sărutul pasional al lui Orome şi apoi îi şopti: "Fă-mă a ta, Orome!"
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 12:03 pm | |
| - Spoiler:
Continui cu mangaierile si sarutarile apoi incetisor imi apropii barbatia de feminitatea ei si intru usor in ea, avand grija sa nu ii provoc durere, nu imi pasa cat timp imi lua, putea sa imi ia si cateva ore. important era sa nu ii provoc durere. Apoi dupa ce ajung cu barbatia in interiorul feminitatii cam pe la jumatate incep sa o misc usor inainte si inapoi, incat sa ii provoc placere apoi fiecare inaintare era cate putin mai adanca si mai adanca. In acelasi timp o mangaiam, o sarutam, o rasfatam incat sa ii demonstrez cat de mult o iubesc. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 12:10 pm | |
| - Spoiler:
Ryn îşi unduia corpul instinctiv când el începuse să se mişte în interiorul ei. Ştia aproape instictiv că va urma şi punctul culminant, pătrunderea totală ce coincidea cu deflorarea ei, dar nu vroia încă să se gândească la acel moment, savurând doar clipa existentă. Il mângâia şi ea pe Orome pe spate, şi-şi încolăci picioarele după mijlocul lui, ca să-i ofere ceva mai mult spaţiu de mişcare.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 12:20 pm | |
| - Spoiler:
Continuam intr-un ritm din ce in ce mai alert, dar nu brusc ci miscarile captau viteza dar foarte lent se sitea aceasta viteza si inaintare. Incercam sa mentin sincronizarea cu unduirile ei si nici eu nu ma gandeam inca la punctul culminant. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 12:50 pm | |
| - Spoiler:
Ryn îi era recunoscătoare lui Orome pentru atenţia şi delicateţea pe care o avea cu ea, aşa că ea continua să savureze acea plăcută intimitate şi acţiune.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 2:33 pm | |
| In curand ajungem lapunctul culminant si eu incercasem sa ma abtin cat pueam de mult sa am rabdare sa ajunga si ea in acel punct. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 2:38 pm | |
| - Spoiler:
Ryn se unduia in continuare, iar cand simti ca mai are putin si ajunge la punctul maxim, isi puse mainile pe mijlocul lui Orome, indemnandu-l cumva sa se afunde pana la maximum posibil in interiorul ei.
Last edited by Aveqetura on Fri May 08, 2015 1:10 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 3:24 pm | |
| -Fac exact cum spune ea si rezultatul nu intarziase sa apara. Valurile dragostei ne cuprinsera pe amandoi. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 3:49 pm | |
| - Spoiler:
Când pătrunderea completă avu loc, deşi ar fi vrut să nu fie nicio durere, Ryn tot simţise o mică durere, care o făcuse să spună: "Mmm!" şi apoi să-i curgă lacrimi din ochi.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 4:01 pm | |
| -Imi cer scuze, nu am vrut asa te doara deloc. Ii spun eu cand vad ca incepuse sa ii dea lacrimile. Apoi o sarut usor si pasional. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 4:09 pm | |
| Ea raspunse la sarut, apoi spuse: "Este in regula, Orome. Odata si odata tot trebuia sa se intample." adauga ea, strangandu-l in bratele ei si punandu-i capul usor pe pieptul ei. Il tinea in brate ca pe un copilas.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 4:38 pm | |
| Stateam asa cu capul lipit cde pieptul ei, in imbratisarea ei calda si placuta. O imbratisez si eu la randul meu, petrecandu-ne cateva minute bune, asa imbratisati. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Mon Apr 27, 2015 9:43 pm | |
| "Multumesc pentru grija si afectiunea ta, Orome." spuse ea. "Si totul e bine, nu-ti face prea mari griji pentru mine. A fost placut. Nu m-ai ranit asa de mult." cauta ea cu vorbe cam stangace sa-l linisteasca vizavi de durerea pe care o simtise cand el o facuse femeie.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. | |
| |
|
| |
| Dragonul din Padurea Vaii Albe. | |
|