Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 EmptyDragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 OIPDragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Empty 
Sujata
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 EmptyDragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 OIPDragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Dragonul din Padurea Vaii Albe.

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Empty
PostSubject: Dragonul din Padurea Vaii Albe.    Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeMon Apr 13, 2015 7:17 pm

First topic message reminder :

Zburam pe deasupra copacilor din Padurea Vaii Albe cand ceva imi atrasese atentia. Ceva sau mai degraba cineva care se plimba printre copaci. Gasesc un loc de aterizare destul de bun. Ruinele castelului care se afla in mijlocul padurii si spre care se indrepta acea fiinta care parea mai degraba a fi o fata.

Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Sa110

Last edited by Sanara on Tue Apr 14, 2015 4:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe.    Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeTue Apr 28, 2015 12:03 pm

Continuam sa stam asa lipiti intr-o imbratisare calduroasa.
-Draga mea Ryn, am o mica surpriza pentru tine. Cat timp am fost dragon am tot adunat pietre pretioasa.
Uite cadoul meu e un colier cu pietre pretioase. Spun eu dandu-i un colier care continea urmatoarele pietre pretioase iar piatra rosie in forma de inima era la mijloc:
http://elldor.info/wp-content/uploads/2012/12/Cristale-pretioase-semipretioase-pietre.jpg
Si mai am acest mic inel de logodna facut de mine insumi:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYelPUWfgU3br-77HQEWLjoxjeSFi96qllvlnz7KqtXxmbelLhCg

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1566
Kwan Kwan : 4953
Varsta Varsta : 47
Localizare Localizare : Oraşul Interzis

PostSubject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe.    Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeTue Apr 28, 2015 7:07 pm

"Iti multumesc, Orome." spuse ea. "Nimeni nu mi-a mai dat ceva pana acum." adauga ea incepand sa planga. "Iar inelul e de-a dreptul superb." spuse ea printre sughituri. "Sa inteleg ca ma ceri de nevasta?" intreba ea apoi.

Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 9d9533683b11c37fd269ab241c4f7af0
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe.    Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitimeSat Dec 07, 2019 9:13 pm

-Da, Ryn. Spuse emotionat Orome.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe.    Dragonul din Padurea Vaii Albe.  - Page 7 Icon_minitime

Back to top Go down

Dragonul din Padurea Vaii Albe.
Back to top 
Page 7 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7