Author | Message |
---|
Sam MEMBRU
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Sat Jul 03, 2010 7:17 pm | |
| *
Vad ceva sclipind in apa Golfului. Cantecele sirenelor erau purtate de bataia vantului. Notele muzicale atat de stranii ar fi lasat inconstient si poate chiar ar fi ucis un om, insa doar ar fi ametit o zana, sau un elf. Cat despre un zeu...pai era ceva mai mult decat parfumurile cu miere de salcam ale mamei.
-Uite-l, am zis, aratandu-le fetelor piatra din apa. Ala e. Zeus mi-a povestit, da`, pardon bonsoir: merci beaucoup de calatorie si avec plaisir de ajutor, insa eu nu pot intra acolo, si magia mea e deocamdata prea slaba intr-un spatiu umed ca sa il pot ridica prin magie, la cat e de mare...Deci se duce una din voi. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Sat Jul 03, 2010 7:35 pm | |
| -Ma duc eu. Spun eu intrand in apa dupa cristal. | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Sun Jul 04, 2010 4:50 pm | |
| - Samantah! latra Thor. -Belea de mine.Ce-i!? -Ala e cristalul, cumva? -Da. -Pai ia-l! -Nu pot. -CUM!? -Ca sa te citez:"onoare si principiu". De fapt, mai mult onoare. Am promis. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Sun Jul 04, 2010 10:32 pm | |
| Ma amuz la discutia dintre Sam si Thor. -Ei bine, ce atinge o zana, ramane a zanelor. Spun eu atingand cristalul. Apoi torn pe el o picatura din potiunea micsorarii si apoi trec o sfoara prin el prin magie dupa care imi pun colierul proaspat facut la gat si imi iau zborul. | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Mon Jul 05, 2010 2:03 pm | |
| -Bravo, Sanara! ma trezesc eu. -In numele marelui Zeus, STAI! urla Thor. Ce naiba, am fost dus de nas! De data asta....! Te fac SCRUM! -Hei, hei. il tempera o voce blanda. -Z-z-zeus? balmaji, incurcat, Thor. -Uite cum e: Nu imi place sa vad ca omori zane in numele meu. -Pai nu voiam s-o...s-o... -Nu, dar voiai sa iei cristalul. iar Sanara zice bine. Ce e atins de o zana, ramane al zanelor. Pe veci. Exceptand situatia in care zana care a luat acel ceva moare inainte ca restul sa afle. Asa ca singura cale sa il iei ar fi ca Sanara sa isi piarda viata. De ce? Cristalul sta la fel de bine la ele ca si la noi. -Bine, dar e o chestie de mandrie...! dadu sa argumenteze celalalt zeu. -Nu. E orgoliu. Tu il ai din plin, dar nu e un motiv. Lasi cristalul la fata asta. -Bine, Zeus, dar ne-au dus de nas! se tangui Thor. -Am zis! incheie discutia Zeus.
OOC:Dupa punctul care marcheaza sfarsitul replicii cuiva, daca scrii in continuare, ca o precizare a dispozitiei sau al tonului folosit de personaj(sau, pur si simplu "Nu. ii retez eu elanul."), nu se scrie cu majuscula la inceput. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Mon Jul 05, 2010 9:08 pm | |
| OOC: Scuze, nu am stiut. Probabil asta e de cand s-a modificat gramatica acum 1 an parca, asa-i?
On:
-Zeus are dreptate. Noi il putem pazi la fel de bine ca voi.
Last edited by Sanara on Tue Jul 06, 2010 2:45 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Tue Jul 06, 2010 7:12 am | |
| -Sigur că are, draga mea. Ăsta e şi motivul pentru care am refuzat să te las, în cel mai fericit caz, fără aripi. Thor nu e chiar un zeu lipsit de bunsimţ, dar e orgolios şi îşi merită cu prisosinţă toate palmele pe care i le dă Afrodita. Ba încă ar fi fost bine dacă Afrodita ar mai fi fost şi octotpod. Zeus rîse copios de pe urma comentariului meu, dar Thor rămase fără replică, fierbând, probabil, de furie, dar neputând să o arate, fiindcă era şi altcineva de faţă. Altfel m-aş fi pomenit cu o zdravănă durere de cap. OOC: Acolo e "Zeus are dreptate..." sau "Thor, Zeus are dreptate..." dar nu "Zeus, are dreptate..." pentru că, dacă nu ţi-ai dat seama, pentru că, probabil, n-am fost clară, Zeus a zis că şi voi îl puteţi păzi. (ŞTIU, TE-AI SĂTURAT DE MINE... ) ) BIC: -Duceţi-vă, până îi explic eu lui Thor nişte serioase principii democratice. Apoi, scoţăndu-şi capul dintre nori, Zeus îmi aruncă o monedă de aur. -Mersi că m-ai scăpat de bătaia de cap a unri neînţelegeri cu Zânele. Eu nu prea înţelegeam ce făcusem. Mă rog...Avea să îmi explice mai târziu. Pân'atunci, am decis să îl ascult şi să plec. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Tue Jul 06, 2010 3:18 pm | |
| | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Tue Feb 07, 2012 9:20 pm | |
| Fiind plecata pana in Tara Soarelui pentru a lua acea bucata de lava acum m-am intors acasa.Am mers o bucata buna de drum pe jos pana m-am plictisit si m-am teleportat la granita Fairytopiei.Cand am ajuns acolo am fost surprinsa sa o vad pe Sanara. -Buna Sanara pe unde ai fost de esti aici la granita? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Wed Feb 08, 2012 1:42 am | |
| -Am fost in Nifleheim si apoi in Golful Sirenelor. Tu? | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Wed Feb 08, 2012 12:35 pm | |
| -Eu am fost in Nifleheim pentru a lua putina lava pentru o noua potiune dar este ciudat ca nu ne-am intalnit acolo | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Wed Feb 08, 2012 4:29 pm | |
| Poate ai ajuns acolo imediat dupa ce eu placasem spre Golful Sirenelor sau poate ca am fost in zone diferite. Nifleheim e un taram destul de mare, cam cat o metropola. | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Wed Feb 08, 2012 6:24 pm | |
| -Da cred ca am fost in zone diferite | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Thu Feb 09, 2012 1:07 am | |
| -Pe mine nu ma afecteza acest taram fiindca unul din elementele mele este focul. A si uite ceva interesant spun eu si iau pozitia de drepti ca la armata, si rostesc o vraja soptita, si o mica explozie se auzi ca o petarda si devin o torta vie. -In starea asta, ma pot amesteca cu focul. Apoi focul se stinse, disparand, revenind la starea mea initiala, fara a avea nici macar o arsura cat de mica. | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Thu Feb 09, 2012 10:44 am | |
| -Si eu am elementul foc defapt toate cele 4 elemente pe care le poate avea o vrajitoare | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Thu Feb 09, 2012 11:47 am | |
| -La fel si eu, tot 4 elemente am. Ne potrivim. Spun eu chicotind. | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Thu Feb 09, 2012 11:52 am | |
| -Da ne potrivim mai ales ca suntem egale ca putere | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Thu Feb 09, 2012 12:58 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Wed Mar 21, 2012 8:27 pm | |
| -Se vede de ce suntem prietene | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Thu Mar 22, 2012 10:52 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Thu Mar 22, 2012 9:50 pm | |
| -Si pe aici sunt cumva zei? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Fri Mar 23, 2012 8:45 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Fri Mar 23, 2012 5:03 pm | |
| -Sper sa nu fie vreun zeu pe care nu il suport,dar asta nu conteaza acum | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Mon Mar 26, 2012 7:41 pm | |
| -Depinde. Multi zei vin pe aici. | |
|
| |
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap Mon Mar 26, 2012 8:20 pm | |
| -Daca o sa am ghinionul sa dau de vreun prost asta e | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap | |
| |
|
| |
| Mica si nestiutoare acolo unde lava isi face de cap | |
|