Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue Jul 10, 2012 4:56 pm | |
| - Da, asa e, aproba imediat vampirita. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Make me wanna die Tue Jul 10, 2012 9:47 pm | |
| -Mai am 2 monede. Mai vrei sa te uiti? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue Jul 10, 2012 10:22 pm | |
| - Sigur, aproba vampirita. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 11, 2012 2:38 am | |
| Ii mai dau cele 2 monede. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 11, 2012 4:19 pm | |
| Introduse cele doua monede si se uita din nou curioasa la diferite constelatii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Fri Jul 13, 2012 9:39 am | |
| -Ma vei mai lasa si pe mine ultimul minut? Caci nu mai am monede. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Fri Jul 13, 2012 4:30 pm | |
| - Te las chiar acum, se dadu ea la o parte zambind. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Fri Jul 13, 2012 5:45 pm | |
| -Multumesc. Spun eu venind langa telescop si uitandu-ma prin el. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 14, 2012 8:48 pm | |
| Katherine zambeste, apoi se uita iar in jurul ei ca si cum ceva n-ar fi in regula. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 15, 2012 12:12 pm | |
| -Ti se pare ceva in neregula? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 15, 2012 4:45 pm | |
| - Da, ma simt de parca as fi urmarita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Mon Jul 16, 2012 9:43 pm | |
| -Nu are cine sa te urmareasca. Suntem singuri aici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Mon Jul 16, 2012 11:01 pm | |
| - Nu ai de unde sa stii... murmura uitandu-se in jur precauta. - BOO! aparu Leloush in spatele ei si ii puse mana pe talie, facand-o sa tipe tare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue Jul 17, 2012 12:01 pm | |
| -Cum ai intrat aici fara sa ne dam seama? il intreb eu. Si presupun ca tu i-ai speriat pe toti turistii de la acest obserator de e asa pustiu? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue Jul 17, 2012 12:05 pm | |
| - N-am speriat pe nimeni, abia acum cateva minute am ajuns aici si am stat in umbra. Dar cum m-am plictisit am speriat-o pe Katherine. - Ah, imbecilule, il pocni ea sanatos. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 21, 2012 10:17 am | |
| -Deci nici tu nu ai idee de ce e pustiu locul asta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 22, 2012 12:17 am | |
| - Nu, n-am idee, clatina negativ din cap. - E totusi ciudat... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 22, 2012 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 22, 2012 2:27 pm | |
| - O fi inchis la ora asta, dadu Leloush din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 22, 2012 6:26 pm | |
| Daca ar fi fost inchis nu as mai fi putut intra cel putin eu.. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 22, 2012 6:29 pm | |
| - Atunci nu stiu, nu mai am alta idee. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Mon Jul 23, 2012 9:14 am | |
| -Asta ma face sa imi amintesc de un film in care protagonisti erau 2 baieti frati si fiindca refuzasera ca in noaptea de toamna in care se dadeau ceasurile inapoi, sa urmeze obiceiul tuturor, ramasesera prinsi intr-o capcana a timpului. Ei erau singuri in acea lume. Insa cu toate obiecte;e ce le apartinusera tuturor. usile tuturor apartamentelor erau deschise, cheile masinilor erau in contact, insa ei erau singurii locuitori. Practic toata lumea le apartinea. Si au mai dat in acel univers perste o fata de varsta lor disparuta cu un an in urma tot fiindca refuzase sa dea ceasul inapoi cu o ora. Si de cand fata disparuse poza ei era pe toate cutiile de lapte. Au reusit sa se intoarca inapoi fiindca un laptar misterios si batramn le-a spus de o vraja cu care sa intoarca vraja aceasta si sa poata iesi din capcana timpului numita Ora Pierduta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Mon Jul 23, 2012 5:31 pm | |
| - Dar asta e doar un film, in realitate nu se poate intampla asa ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Tue Jul 24, 2012 8:34 am | |
| -Sau se poate crea macar o iluzie ca asta, daca un anumit vrajitor pe care il cunosc eu vrea sa ne faca sa ne pierdem mintile. Acesta poate nu e observatorul real ci o iluzie 7D creata incat sa se comporte la fel ca cel real iar adevaratul obserator poate fi oriunde in jur, invizibil pentru noi. E ca experimentul ala in care pui un acvariu mai mic intr-un acvariu mai mare si rei sa creezi iluzia pestelui ca el de fapt se afla in acvariul mare cand de fapt el e in cel mic. iar spatiul dintre cele 2 acvarii este invizibil pentru peste, el vazand astfel doar proiectia acelei imagini in propriul sau acvariu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Tue Jul 24, 2012 3:55 pm | |
| - La noi nu functioneaza vrajile, ai uitat? Chiar daca vrajeste obiecte din jur sau ceva, pentru noi vor arata tot asa cum sunt. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Make me wanna die | |
| |
|
| |
| Make me wanna die | |
|