Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 25, 2012 11:39 am | |
| -Nu am uitat dar credeam ca vrajile care nu functioneaza la voi sunt doar cele care vor sa le arunce vrajitorii si zanele pe voi, adica pe corpurile voastre. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 25, 2012 5:53 pm | |
| - Nu e numai asa. Si daca arunca o vraja pe un obiect, sa zicem o farfurie inofensiva si o face sa arate ca un sarpe fioros, noi vedem tot farfuria. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 25, 2012 7:13 pm | |
| -Asta nu stiam. Dar imi poti explica un anumit fapt? Daca tu tot vezi normal, explica-mi si mie cum a facut un vrajitor urmatorul lucru. Un vrajitor, nu Maltazar, nu stiu cum il chema, era un vrajitor tanar, a transformat un par din acela care legi fasolea in gradina, in sarpe si acel sarpe culmea a muscat un baiat care a ajuns la spital plangandu-se de dureri de venin de sarpe si la analize s-a constatat ca avea venin de vipera in corp incat a necesitat ser antivenin. Din pura intamplare am asistat la aceasta intamplare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 25, 2012 7:21 pm | |
| - Pai asta inseamna ca nu a facut o vraja a iluziei ca un obiect sa arate doar ca un sarpe, ci una a transformarii... a transformat un par intr-un sarpe adevarat, raspunse Katherine usor ganditoare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 25, 2012 7:53 pm | |
| -Aha. Si daca ai fi fost si tu de fata, tu oare cum ai fi vazut acel par dupa vraja aruncata de vrajitor? Ca un par care se misca? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Jul 25, 2012 10:58 pm | |
| - Probabil da, dadu ea din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Thu Jul 26, 2012 8:20 am | |
| Dau din cap fara sa mai spun nimic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Thu Jul 26, 2012 3:34 pm | |
| - Totusi ar fi ciudat, zice si Lulu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 28, 2012 10:21 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 28, 2012 11:53 am | |
| - Sa vezi un par miscandu-se. Banuiesc ca atunci cand se transforma cu adevarat si nu e o iluzie totusi il vedem sarpe... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 28, 2012 12:31 pm | |
| -Hai sa facem un experiment. Da-mi si mie un obiect de al tau, orice vrei tu, si eu ii voi face o vraja de transformare sa vedem cum il vezi apoi. Promit ca apoi il transform la loc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 28, 2012 1:33 pm | |
| - Aaaaaaa, obiect, bine, se cauta Leloush prin buzunare si scoase o batista de un alb imaculat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 28, 2012 6:16 pm | |
| Iau batista si o las jos pe pamant. Apoi scot bagheta si rostesc o vraja, batista transformandu-se intr-o placa de gresie alba. -Ei bine acum cum vezi batista? Il intreb eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Jul 28, 2012 10:58 pm | |
| - Ca o ... gresie alba, ce ar fi trebuit sa vad? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 29, 2012 11:56 am | |
| -Da, deci vezi exact in ce am transformat-o. Acum mai facem un experiment. Spun eu transformand-o la loc si apoi de data aceasta creez o iluzie. Adun niste bete si le pun laolalta cu batista si apoi fac o magie facand o iluzie in care sa para o corabie in miniatura in care batista era catargul. -Acum ce vezi? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 29, 2012 4:11 pm | |
| - Niste bete si o batista, ridica el din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 29, 2012 4:42 pm | |
| -Eu acum am facut sa para o mica corabie. Deci gata experimentul. Daca e iluzie nu vezi iluzia. Daca e transformare reala vezi obiectul in ceea ce s-a transformat. Spun eu facand iluzia sa dispara si dandu-i batista. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 29, 2012 5:47 pm | |
| - Da, asa se pare, murmura inghesuind batista in buzunar. - De ce tii o batista cu tine? se incrunta Katherine. - Sa ma sterg dupa ce ma hranesc, evident. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 29, 2012 6:11 pm | |
| -Acum mi-am facut o parere despre perceptia vampirilor la magie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Jul 29, 2012 6:36 pm | |
| Katherine ii zambeste, apoi dadu dezaprobator din cap la ceea ce zisese Lulu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Aug 22, 2012 12:55 pm | |
| -Se pare ca avem parte si de un vampir manierat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Wed Aug 22, 2012 2:02 pm | |
| - Sa nu uitam ca a fost conte si a ramas cu manierele de atunci, ridica usor din umeri Kat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Sep 08, 2012 5:55 pm | |
| -Asta asa este. Pfiu dar acum am ramas blocata si nu am idei ce sa mai spun.
Last edited by Sanara on Sun Sep 09, 2012 1:20 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Make me wanna die Sat Sep 08, 2012 11:09 pm | |
| - Poti spune orice, ridica Katherine din umeri. - Orice, murmura Leloush amuzat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Make me wanna die Sun Sep 09, 2012 8:47 am | |
| -Si cum a fost sa fiti conte si contesa? Adica in afara de a fi foarte bogati, ce avantaje aveati? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Make me wanna die | |
| |
|
| |
| Make me wanna die | |
|