Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Yesterday at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 10:53 pm | |
| -Sa zicem ca am avut ajutor de la mama. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 10:54 pm | |
| - Nici nu stii cat ma bucur ca te-ai intors, zambeste el cald, un zambet nu prea specific lui. - Nici n-o sa-ti vina sa crezi ce a zis cand erai moarta!!! spune deodata Rose amuzata. - Taci daca nu vrei sa ajungi si tu pe lumea cealalta, o priveste el fulgerator. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 10:55 pm | |
| -Daca nu m-ar durea tot corpul as fi curioasa da aflu ce ai zis | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 10:57 pm | |
| - O prostie, nimic, nu conteaza, da el din maini ca sa gesticuleze si roseste, iar Rose bufneste in ras. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 10:59 pm | |
| -Oricum a-ti putea sa ma ajutati cu ceva? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:02 pm | |
| Bucuros ca schimbase subiectul Kol rasufla usurat. - Cu ce? intreaba Rose. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:03 pm | |
| -Am nevoie ca unul dintre voi sa se duca pana in camera mea si sa ia o sticluta care se afla dupa dulapul meu de haine | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:08 pm | |
| - Ma duc eu, se oferi Kol si disparu, aparand in camera ei si cauta dupa dulap sticluta respectiva. Rose se aseaza langa Cristina, surazand. - Acum ca suntem doar noi doua, vrei sa-ti spun? intreaba si zambeste bland. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:09 pm | |
| -Ma simt atat de naspa incat mai bine imi spui altadata | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:10 pm | |
| - Esti sigura? E destul de important, sopti nesigura. Kol isi intinse mana dupa sticluta, dar nu ajunse, asa ca dadu la o parte dulapul. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:11 pm | |
| -Si ce poate fi atat de important? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:12 pm | |
| - Tu ce crezi? intreaba Rose cu ochii sclipindu-i jucaus. Ia triumfator sticluta, si pune la loc dulapul. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:13 pm | |
| -Nu stiu.Offf Rose in momente ca astea mintea mea nu mai functioneaza atat de bine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:15 pm | |
| - Cristina, Kol e, incepu ea punandu-i o mana pe umar, indragostit de tine! Nici nu termina bine ce avu de zis ca frati'su isi facu aparitia si ii intinse Cristinei sticluta. - Asta e, nu? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:16 pm | |
| -Da asta e si ma mir ca ai reusit sa o iei atat de repede pentru ca era pusa in asa fel incat nimeni sa nu ajunga la ea,spun eu incercand sa ma ridic putin. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:18 pm | |
| - Ehh, important e ca am luat-o. Te ajut? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:20 pm | |
| -Auu da.Data viitoare nu mai trec nicio sosea fara sa ma asigur ca toate masinile ori sunt praf ori nu trec pe acolo. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:21 pm | |
| Kol surade cand o aude si o ajuta sa se ridice. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:23 pm | |
| Dau jos dopul de la sticluta si beau tot continutul ei acela fiind o potiune.Iau sticla goala si o arunc direct pe geamul care se pare ca era inca deschis -Se pare ca inca mai am tinta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:26 pm | |
| Rose il priveste inocenta pe Kol, tinandu-si mainile la spate. - Ce ai facut? ridica el o spranceana. - Euuu???? Absolut nimica, cum poti sa crezi c-am facut ceva? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:28 pm | |
| Eu doar stateam si nu ziceam nimic preferand sa nu ma bag. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:30 pm | |
| - Arati ca si cum ai fi facut ceva... isi arcuieste el sprancenele. - Noo, ti se pare, face ea un gest ca si cum ar alunga o musca. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:31 pm | |
| Inchid ochii pentru o secunda simtind cum durerea incepe sa nu mai fie chiar asa de mare. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:32 pm | |
| - Nu cred. I-ai spus? aproape ca tipa el la ea, venind si zguiduind-o. - Nuuuuuu! nega ea categoric, impingandu-l ca s-o lase in pace. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Jun 24, 2012 11:33 pm | |
| -Auuu imi spargi timpanele nu mai tipa asa | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |