Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: O sirena la restaurant Fri Dec 14, 2012 7:55 pm | |
| - Oricum nu sunt multi care au primit pedeapsa asta. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O sirena la restaurant Sun Dec 16, 2012 9:25 am | |
| -Da, eram sigura de asta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: O sirena la restaurant Sun Dec 16, 2012 5:53 pm | |
| - Nu era ceva greu de dedus. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O sirena la restaurant Tue Dec 18, 2012 9:38 am | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: O sirena la restaurant Wed Dec 19, 2012 2:04 pm | |
| - Aproape intotdeauna am, ingana ea ridicand usor din umeri. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O sirena la restaurant Sat Dec 22, 2012 3:43 pm | |
| Ii zambesc ramanand tacuta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: O sirena la restaurant Sat Dec 22, 2012 3:44 pm | |
| Nu mai zise nici ea nimic. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O sirena la restaurant Sat Dec 29, 2012 3:28 pm | |
| Dupa cateva momente de tacere spun: -Mi-am amintit ca si la noi la zane e o pedeapsa asemanatoae dar foarte rar folosita. De obicei pedeapsa capitala e numita taierea aripilorsi trimiterea pe pamant si sa uite totul. De obicei zana dupa ce i se taie aripile i se da sa bea potiunea uitarii si potiunea intineririi. Astfel ca ajunge ca un bebelus nou nascu si e data spre adoptie unei familii normale sa fie crescuta ca o fata normala. Iar pedeaopsa de care ziceu ca e foarte rar folosita e ca zana respectiva ar fi micsorata si apoi teleportata in interiorul unui neuron al creierului altei zane. Ei bine, sa traiesti pe un electron al unui atom al unui neuron din creierul unei zane, care sa ti se para o planeta pustie, e o pedeapsa destul de mare. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: O sirena la restaurant Thu Jan 17, 2013 2:53 pm | |
| - Things are never as bad as you think, ii zise. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O sirena la restaurant Mon Apr 15, 2013 6:20 pm | |
| -Hm, e posibil sa fie si cum spui tu. Dar conteaza cum percepem noi lucrurile nu alte specii. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O sirena la restaurant | |
| |
| | | | O sirena la restaurant | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |