Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Tue Dec 18, 2012 11:58 pm | |
| Ma pune la un aparat ecograf si vede sarcina. Un ou in formare. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Wed Dec 19, 2012 12:29 pm | |
| Robert privi curios, fara sa spuna insa ceva. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Dec 20, 2012 8:16 am | |
| -Da, sarcina este in regula. Iar manifestarile, acele simptome, sunt obisnuite. Recomand ca doamna sa mai revina pentru control peste 2 saptamani. Un control din 2 in 2 saptamani e recomandat, pentru a tine sarcina sub observatie. A si sa nu va speriati in ultima luna de sarcina, cand doamna va pierde din inaltime. La zane e normal ca in ultima luna de sarcina, corpul lor sa se micsoreze fara sa fi baut vreo potiune a micsorarii. Va ajunge la dimensiunea unui fluture si va depune oualele. Dupa depunerea oualelelor, corpul lor va creste din nou. Asta se datoreaza faptului ca corpul zanelor concentrandu-se pe producerea hormonilor de crestere care ajung in embrioni, corpul ei nu mai primeste hormoni de crestere apoi creierul insista sa primeasca ceva, organismul produce anti-hormoni si astfel zana incepe sa scada in inaltime.
Last edited by Sanara on Sun Dec 30, 2012 5:30 pm; edited 2 times in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Dec 20, 2012 8:26 pm | |
| Robert ramane ca traznit cand aude toate astea. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Sun Dec 30, 2012 5:31 pm | |
| -Stiu ca pare greu de crezut, dar asa e la zane. Fata de alte specii organismul zanelor e cel mai complex si reactioneaza in cele mai ciudate moduri. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Wed Jan 16, 2013 3:50 pm | |
| - Bine, spune scurt fara alte comentarii. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life | |
| |
| | | | In this crazyness you gave me life | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |