Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Wed Oct 24, 2012 10:53 pm | |
| -Bine, daca asa vrei, o chemam. Spun eu scotandmobilul din buzunar si apeland-o. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Wed Oct 24, 2012 11:00 pm | |
| El aproba din cap fara sa zica si altceva. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Wed Oct 24, 2012 11:06 pm | |
| In scurt timp veni doctorita. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Wed Oct 24, 2012 11:07 pm | |
| Robert ii povestii femeii despre sintomele Selenei. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Wed Oct 24, 2012 11:15 pm | |
| Doctorita incepu sa ma consulte apoi spuse: -Cu toate ca zanele nu nasc copii direct ci nasc prin oua, ele au aceleasi simptome ca o sarcina cand oualele ce se formeaza in interiorul lor sunt oua fertile. Mai pe scur peste 3 luni si 3 saptamani veti deveni parinti.
Last edited by Sanara on Thu Oct 25, 2012 6:17 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 1:28 pm | |
| Robert deschide gura si ramane cu ea asa aratand teribil de caraghios. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 6:17 pm | |
| -Inchide gura ca iti intra mustele. Spun eu razand. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 6:50 pm | |
| O inchise ramanand inca socat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 7:04 pm | |
| -Yupii vom avea copii. App ce ai spune de 100? Il intreb eu ca sa vad ce fata va face. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 7:26 pm | |
| - Eu nu sunt in stare sa am grija de mine, daramite de altcineva! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 7:53 pm | |
| -Eu doar glumeam. La zane e normal sa depuna pe putin 700 de oua dar doar 10% din ele supravietuiesc pana la eclozare si in stadiul de larva iar supravietuiesc 10% din ce ramane Deci din 700 de oua doar 7 supravietuiesc pana la varsta adulta in majoritatea cazurilor. Dar sunt si oua care se intampla sa supravietuiasca toate. De exemplu recordul a fost atins de o zana care a depus in 4 randuri cate 700 de oua si s-a ales cu 2800 de copii fiindca toate oualele ei au fost perfecte. Oricum zanele nu cresc copii la fel ca oamenii. In stadiul de larva se hranesc singuri cu frunze de varza, cand devin copii mici cat unghia, zana mama sau o ana doica se mulge de lapte matern pe care il varsaintr-un castronel din care prichindeii se servesc singuri. Tot greul e sa supraveghezi multimea de copii la joaca. Nu poti avea grija de atatia copii cat o scoala intreaga. Acea zana a angajat vreo 70 de servitoare sa aiba grija fiecare de cate 40 de copii. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 8:25 pm | |
| Robert cand auzi toata aceea poveste lesina. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 8:27 pm | |
| Il stropesc cu o galeata de apa de la chiuveta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 9:05 pm | |
| Ramase in continuare inconstient pentru ca desi apa era rece el nu o simtea fiind vampir. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 9:25 pm | |
| Scot arma mea secreta. O fiola de sange uman in care pun niste ierburi urat mirositoare si apoi i-o flutur pe la nas. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 9:27 pm | |
| Isi stramba nasul ridicandu-se in sezut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 9:44 pm | |
| -Ma bucur ca te-ai trezit. Ai lesinat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 9:56 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 10:19 pm | |
| -Si nu suporti gandul ca vom avea copii? Abia astept sa vad niste zane cu colti de vampir. Spun eu razand. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 10:24 pm | |
| - Nu e vorba ca nu suport ideea...dar sunt varza la a fi parinte. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 10:30 pm | |
| -Aha, inteleg. La toti tatii le e greu la inceput. Dar se obisnuiesc pana la urma. Oricum e mai greu sa fii mama decat sa fii tata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Thu Oct 25, 2012 10:45 pm | |
| - Sunt destul de grele amandoua. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Fri Oct 26, 2012 12:34 am | |
| -De ce ma contrazici? Uite sa iti spun eu: O mama are in grija sa: Alapteze copii pana cand ei implinesc 2 ani si sa schimbe scutece, sa spele vase, sa faca curatenie in casa.Tata nu face nimic in acel perioada decat sa plateasca facturile si sa se uita la meci si sa bea beri cu prietenii. Insa cand copii incep sa refuze laptele matern si vor lapte la biberon, mama are in grija in continuare sa le dea lapte iar tata pe langa cele de mai sus care el nu le considera treburi ci distractie are corvoada sa faca cumparaturile si sa aiba grija sa cumpere biberoane si suzete. Cand copii mai cresc un an si iincep sa se joace tata trebuie sa intre in joc cu ei dandu-se drept copil iar mama are sarcina sa cirete mizeria si sa tina casa subcontrol dupa urma lor. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Fri Oct 26, 2012 2:05 pm | |
| - Nu e neaparat cum zici tu! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life Sat Oct 27, 2012 10:43 pm | |
| -Dar cum altfel mai poate fi? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In this crazyness you gave me life | |
| |
|
| |
| In this crazyness you gave me life | |
|