Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Ranging blood | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Ranging blood Wed Nov 07, 2012 10:16 am | |
| First topic message reminder :
Undeva la ora 3 noaptea, intr-un colt mai retras si intunecat al Transylvmaniei stateau 3 prieteni vechi. Lestat statea lipit cu spatele de un stalp, avand bratele sub piept incrucisate si o postura impunatoare, usor dura. Keith era in spatele bancii, sprijinit cu mainile de banca, surazand ironic catre toate vampiritele care treceau pe langa dansul si-i faceau ochi dulci. Suzanna statea chiar pe banca, picior peste picior, avand o carte sprijinita de genunchi, citind cu usurinta, de-alungul timpului dezvoltandu-si o capacitatea de a citii cu o viteza uluitoare. |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Ranging blood Fri Nov 30, 2012 9:26 pm | |
| Inauntru mai mare-i fu mirarea sa-l vada pe unul dintre vampirii foarte tineri cu o gramada de fete in jurul lui, infructandu-se ba din una, ba din alta, cateva dansand lasciv si cateva....fiind moarte. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Ranging blood Sat Dec 01, 2012 8:06 am | |
| -Oau, oau! Ce e aici? Parca s-a mutat petrecerea aniversara a Diavolului, aici. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ranging blood Sat Dec 01, 2012 12:54 pm | |
| - Tu esti tampit? il intreba Keith venind langa el si trantindu-i o palma sanatoasa. - Hei! se incrunta vampirul. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Ranging blood Sun Dec 02, 2012 9:36 am | |
| Ma uitam la Keith si asteptam sa vad ce se va mai intampla. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ranging blood Sun Dec 02, 2012 1:00 pm | |
| - Nu esti normal la cap, mormai el nemultumit. Doar arunca o privire spre fetele inca vii si ele plecara. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ranging blood Sun Dec 02, 2012 1:14 pm | |
| -Hm, le-ai hipnotizat sa plece, asa-i? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ranging blood Sun Dec 02, 2012 3:46 pm | |
| - Da, altfel isi gaseau si ele sfarsitul din cauza "prietenului meu" aici de fata, mormai trantindu-i inca o palma. Ce ai in capul ala, mate?? Si cum ai putut sa aduci, aici, in taramul vampirilor asa multe demonite? Doamne, intr-o zi o sa te omor, serios. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ranging blood Mon Dec 03, 2012 8:25 am | |
| -Si conta cateva demonite in minus? Adica demonitele stiu ca sunt puse pe rele la fel ca si demonii. De ce le-ai lua apararea? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ranging blood Mon Dec 03, 2012 11:38 pm | |
| - Nu le luam apararea, doar ca nu-mi convine ca le aduce aici, pe taramul nostru, sa ne afle secretele...cateodata vampirii si demonii se razboiesc. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ranging blood Mon Dec 03, 2012 11:53 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ranging blood Tue Dec 04, 2012 4:24 pm | |
| - Dispari din fata ochilor mei ! tuna el si vampirul pleca in graba. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ranging blood Tue Dec 04, 2012 7:50 pm | |
| -Nu ar trebui sa gasesti ceva sa il pedepsesti? Macar sa iti stie de frica. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ranging blood Wed Dec 05, 2012 10:08 am | |
| - L-am mai pedepsit odata. Oricum urmatoare etapa e sa-l dau pe mana Suzannei, dupa aia nu o sa mai miste in front. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ranging blood Sun Jun 16, 2013 4:10 pm | |
| -Deci Suzanna are o autoritate mult mai mare ca tine. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ranging blood | |
| |
| | | | Ranging blood | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |