Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O harpie cat un porumbel Mon Nov 23, 2015 2:35 pm | |
| Am zburat si eu prin perdea fără sa ma ud prea rău. Si ca sa o usuc pe Yume am bagato in palarie si am suflat un praf înăuntru. -Iesi după cinci minute si o sa fii uscată. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O harpie cat un porumbel Mon Nov 23, 2015 2:41 pm | |
| -Bine Spun eu. Si am stat acolo in palarie 5 minute dupa care am iesit uscata si incep sa zbor prin pestera. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O harpie cat un porumbel Wed Nov 25, 2015 12:29 am | |
| -Nu pe acolo! Trebuie in grădina sa mergem. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O harpie cat un porumbel Wed Nov 25, 2015 1:08 am | |
| -Bine. Spun eu si ma tin dupa ea. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O harpie cat un porumbel | |
| |
| | | | O harpie cat un porumbel | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |