| Alva the history teacher | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 12:15 pm | |
| Ma aflam in Afaris tocmai iesisem de la scoala si acum eram alergata de garzile regale ale elfilor. Reusisem sa ajung in padure a de langa oras si sa ma ascund in coroana bogata si deasa s unui copac. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 2:47 pm | |
| Licht:
Avand zi libera, am zis ca ma pot odihni in liniste la umbra unui copac. Dar imi fu intrerupta cat ai clipi de niste garzi ce veneau in fuga, gata parca de atac. Ma ridic de sub copac si soptesc o vraja, dupa care din pamant ies un fel de sfori din lumina, prinzând toate garzile si dezarmandu-le intr-o clipa. Ma apropii de ei, privindu-i atent si vizibil nedumerit. -Pot sa stiu si eu ce se intampla aici? De ce alergati cu armele scoase când stiti ca e o scoala prin apropiere? Chiar vreti sa speriati copiii? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 3:12 pm | |
| -Profesoara de istorie trebuie arestata avem ordin de la rege. Spuse unul dintre ei. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 3:25 pm | |
| -De la rege? Si care ar fi acuzatile ce i se aduc doamnei profesoara? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 3:38 pm | |
| -Preda o limba veche interzisa si castiga prea multi bani dintr-o sursa nedeclarata regelui. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 3:56 pm | |
| Când ii aud, imi duc mana la cap, oftând, iar acestia sunt eliberati de funiile de lumina. -Intorce-ti-va la palat. Nu arestati pe nimeni. Limba straveche a fost ceruta de catre elfi. Si e bine sa invete cei mici asta. Iar profesoara nu locuieste aici. N-are nicio obligatie sa-si declare sursele de unde face rost de bani. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 4:04 pm | |
| Soldatii dadu dn cap si plecara.
Eu cobor din copac.
-Multumesc frumos. Eu sunt Alva, profesoara de istorie a acesti scoli. Locuiesc in Eloria dar vn aici in Alfheim doar de dragul copiilor. Nu doar ca sunt singura care stiu limba straveche dar cred ca chiar dacaar mai fi fost sialti profesori, nici unul nuar fi fost atat de nebunatic sa faca naveta pe o distnata asa mare si sa isi riste si libertatea incalcand o lege prosteasca data de un rege cam dus cu pluta si care altii care l-au urmat au mentinut-o. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 4:16 pm | |
| -Alva, ha? Ma intorc cu fata la ea, privind-o foarte serios. -Ai grija cum vorbesti despre regele nostru. Are motivele lui pentru care a interzis acea limba. Si nu esti deloc singura care o stie. Esti doar singura care a acceptat s-o predea copiilor. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 4:27 pm | |
| -Bine, voi fi mai atenta in exprimare. Ii spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 4:30 pm | |
| -Asa sa faci. Altfel te dau eu pe mana garzilor. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 4:45 pm | |
| -Si tu cum te numesti? Trebuie sa stiu numele celui care m-a salvat, nu-i asa? Ii spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 7:26 pm | |
| -Nu tocmai. Dar daca chiar doresti asta, numele meu este Licht. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 7:34 pm | |
| -Incantata de cunostinta domnule Licht sau sa iti spun domnule general Licht? spun eu chicotind. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 7:47 pm | |
| -Heh?! Cum-...Ce te face sa crezi ca fac parte din garzi? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 7:52 pm | |
| -Simplu fapt ca te-au ascultat fara cracnire. Daca nu ai fi fost de-al lor ar fi spus "ce te bagi tu baietas", si te amenintau cu arma. Sau chiar nu ar fi ezitat sa o foloseasca pe tine. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 7:54 pm | |
| -Ar fi ezitat. Sunt invatati sa nu atace decat ca ultima solutie. Desi dupa cum alergau dupa tine, cu armele scoase...Va trebui sa am o discutie serioasa cu ei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 7:59 pm | |
| -Da, alergau dupa mine cu armele scoase de parca as fi fost un ciminal foarte cautat. Dar nu am facut nici o crima din cate stiu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 8:02 pm | |
| -Ai incalcat doua legi...Dar cum nu mai faci parte din regat si doar vi pentru a preda, legea care chiar te-ar fi bagat dupa gratii, nu ti se aplica. Cea cu limba e inca dezbatuta...deci ai avut noroc chior. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 8:24 pm | |
| -Legat de veniturile mele e totul absolut legal. Nu imi interzice nimeni sa fac cercetari arheologice pe teritoriul altui regat din cate stiu. Totusi ceea ce descopar aici, predau muzeelor de aici, nu muzeelor din regatul meu. Fiindca ceea ce descopar aici, apartine acestui regat. Dar banii pe care ii obtin ca recompensa de la muzee, platesc impozite in regatul meu natal. Stiu ca asa e legal. Si nu e vina mea ca impoziele din tara mea sunt cu peste 70% mai mici ca aici. Cel putin eu am bun simt fata de vanatorii de comori ilegali care dupa ce descopera comoara incearca sa o treaca peste granita tip til si sa o vanda pe piata neagra la ei sa castige bani multi, imprastiind-o in zeci de mii de parti dupa cum bate vantul clientilor. Ii explic eu. -Regele vostru ar trebui sa mai reciteasca legea internationala care spune ca cineva care locuieste intr-un stat si lucreaza in alt stat, plateste statului unde isi are domiciliu oficial. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 8:31 pm | |
| -Stie asta, dar nu stie daca tu esti sau nu o vanatoare de comori ilegala. Deci a actionat ca atare. El din pacate nu are abilitatea de a citi pe altii. Deci nu ii este usor sa-si dea seama cine e rau si cine nu fara probe concrete. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 8:47 pm | |
| -Inteleg. Si deci spui ca chestia cu limba asta antica se discuta si va avea sanse sa devina iar legala? Intreb eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 8:50 pm | |
| -Da. Desi vor fi restrictii. Sunt multi elfi care vor sa se foloseasca de limba straveche pentru a face rau altor creaturi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 9:03 pm | |
| -Aha, inteleg. E adevarat. Stiu ca unii daca ar descifra vraji dintr-o carte in acea limba ar cauta sa splice spre rau in loc spre bine. Magia care e descrisa in aceste carti e precum o sabie cu 2 taisuri invelita intr-o teaca incuiata. Unii cand ar descuia sabia, ar folosi taisul cel mai ascutit adica inclinarea spre rau. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 9:15 pm | |
| -Exact. Sper ca acum intelegi de ce nu ii convine sa predai acea limba la scoala. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Alva the history teacher | |
| |
|
| |
| Alva the history teacher | |
|