Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Special Kinder chocolate egg Thu Apr 18, 2019 10:50 am
First topic message reminder :
Era saptamana mare a Pastelui si o lasasem pe sora mea la conducerea regatului. Eu aveam alte planuri.
Ma aflam la bucatarie impreuna cu matusile mele. Anul asta hotarasem sa facem un joc mai interesant cu ocazia Pastelui. Sa ascundem oualele de ciocolata si copii sa le gaseasca. Multe oua erau oua kinder obisnuite. Insa unul avea sa fe special. Avea sa ma contina pe mine inauntru in loc de jucarie.
Dupa ce bausem potiunea de micsorare acum tocmai ma urcasem in capsula unui ou kinder ce statea desfacuta pe masa in cele doua jumatati din care fusese scoasa jucaria. Urmaream pe matusile mele care pregateau aluatul de ciocolata pentru un ou Kinder.
Se auzi un ciocanit la usa bucatariei si matusile mele ii strigara sa intre.
Author
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
Subject: Re: Special Kinder chocolate egg Thu Nov 04, 2021 11:54 am
` Nu. Eu am reusit sa strang numai 10 oua.`
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Subject: Re: Special Kinder chocolate egg Thu Nov 04, 2021 12:00 pm
-Totusi sa speram ca Sanara va fi la tine in unul din ele 10 oua. Acum ca s-a terminat numaratoarea vom da startul pentru mancatul oualelor de ciocolata. Cu grija si delicat dragi concurenti. Start. Spuse Josephine.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Special Kinder chocolate egg Thu Nov 04, 2021 12:16 pm
Ioana:
Am inceput sa mananc din oua cu multa grija. Incepusem sa ma descurajez pentru ca toate erau doar de ciocolata. Insa exact la ultimul ou dupa ce am muscat am zarit-o pe Sana.
Sanara OWNER
Subject: Re: Special Kinder chocolate egg Thu Nov 04, 2021 12:37 pm
Ies din ou si o vad pe Ioana.
-Buna! Si felicitari. Spun eu.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Special Kinder chocolate egg Thu Nov 04, 2021 8:25 pm
` Buna, Sanara ! Ma bucur sa te vad. Wow. Nu ma asteptam sa fii printre ouale mele, imi pierdusem speranta in legatura cu concursul pentru ca nu am gasit asa multe fata de restul de concurenti.`
Sanara OWNER
Subject: Re: Special Kinder chocolate egg Thu Nov 04, 2021 9:16 pm
-Esti marea castigatoare din acest an. Chiar daca ai gasit mai putine oua, cel putin ai luat premiul cel mare pentru ca m-ai gasit.