Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Fri Oct 29, 2021 6:43 pm | |
| -Hm nu stiu ce sa zic, dar cred ca iti acord o sansa sa vii cu mine. Si chiar mi-ar place sa te duc intr-un loc frumos. Un mic sat numit Roavvenjárga langa orasul Rovaniemi. Mergem chiar in inima tinutului de gheata. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Sat Oct 30, 2021 2:46 pm | |
| `Suna super dragut. Poate sa vina si Orion?` | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Sat Oct 30, 2021 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Sat Oct 30, 2021 4:38 pm | |
| Auzindu-si numele, Orion le dadu liber celorlalti servitori care oricum nu erau asa puternici ca el si veni cu cele doua fete. `Eu nu ma voi da cu sania cu voi, dar voi fi acolo sa ma asigur ca nu va raniti` incepu sa le zica in timp ce ele inaintau spre destinatie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Sat Oct 30, 2021 9:03 pm | |
| Sanara:
Mergeam cu sania trasa de caini, eu fiind cea care conducea sania. Orion era in zbor pe urmele noastre.
-Asun sa stii ca nu mi se pare periculoasa sania trasa de caini. Sunt insa vehicule mai periculoase. Cum ar fi snowmobilul. In general nici el nu e periculos dar devine periculos daca te dai mare cum se spune. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Mon Nov 01, 2021 7:30 pm | |
| ` Nici mie nu mi se pare deloc periculos, dar nah .. .stii cum e Orion! Super protectiv..` ofta ea simtindu-se ca un copil mic, mai ales ca zanul nu le slabea deloc din priviri, zburand destul de aproape de ele ,de parca ar fi fost posibil ca sania sa se rastoarne oricand. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Tue Nov 02, 2021 7:58 am | |
| -Mda. Spun eu. Mergem mai departe in pustiul inzapezit pana ce in departare se zarea o cabana si un atelier ambele din lemn de brad si la mica distanta de ele un iglu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Tue Nov 02, 2021 12:25 pm | |
| `Ce ar fi sa mergem inauntrul iglului sa vedem cum este acolo?` propuse Asun entuziasta. Orion tusii si se uita serios la ele. `Nu cred ca este o idee buna, Majestate. Ar putea fi cineva acolo si sa fie periculos. N-as vrea sa va puneti in pericol.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata Fri Nov 05, 2021 7:49 pm | |
| -Aici Orion are partial dreptate. Trebuie sa fim atente. Daca proprietarul acestui loc nu e acasa, ar putea un urs polar sa isi fi facut culcusul acolo. Si ursilor polari nu prea le place sa fie deranjati. Imi place sacitesc ziare si sa fiu la curent cu ce se intampla in toata lumea si stiu ca in zona s-au cam inmultit atacurile ursilor polari. Pleci o saptamana de acasa si cand vii te trezesti ca ursul ti-a furat casa. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Traversand tinutul de gheata | |
| |
|
| |
| Traversand tinutul de gheata | |
|